yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-F Konya 6th Year Exclusive Meeting
K-F Konya, teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents

>>> https://www.facebook.com/groups/252882714845180/
(01-02-2013, Saat: 0:06)shin ri yeon yazdı: Fotoğrafların devamı vardı ya son anda çekilenler ve çıkarkenkiler de yükleniyor mu? Yoksa Arife göndermeyi mi unuttu ?

yok hepsini yolladım Smile) bekle geliyorSmile
DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DOĞAR....
Bugün gerçekten çok güzeldi gelen herkese çok çok teşekkür ederim ve hepiniz gerçekten çok seviyorummm Smile) özleDİĞİM DOSTLARIMI GÖRMEKTE BENİ MUTLU ETTİ Smile onlarada çok tşkler Smile
DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DOĞAR....
Ay evet araya karışmışım ben hepsıni gordum . =)
Hepinize teşekkür ederim ilk defa katıldım gergindim ama hiç gerek yokmuş samimi artamla aranıza aldınız beni ^^
(01-02-2013, Saat: 1:26)kamhae yazdı: Hepinize teşekkür ederim ilk defa katıldım gergindim ama hiç gerek yokmuş samimi artamla aranıza aldınız beni ^^

Gelir gelmez senı sordum, tabela soran arkadaş vardı diye..İlk gelenlerdenmişsin meğer.. Smile
(01-02-2013, Saat: 1:37)shin ri yeon yazdı:
(01-02-2013, Saat: 1:26)kamhae yazdı: Hepinize teşekkür ederim ilk defa katıldım gergindim ama hiç gerek yokmuş samimi artamla aranıza aldınız beni ^^

Gelir gelmez senı sordum, tabela soran arkadaş vardı diye..İlk gelenlerdenmişsin meğer.. Smile

Ha ha ha ben başka kafelere gittim ama yukarı katta olanlara az gittiğim için bir de o kafeye hiç daha önce gitmedim sonradan anladım ki kuruntu yapıyormuşum Biggrin
(01-02-2013, Saat: 1:49)kamhae yazdı:
(01-02-2013, Saat: 1:37)shin ri yeon yazdı:

Ha ha ha ben başka kafelere gittim ama yukarı katta olanlara az gittiğim için bir de o kafeye hiç daha önce gitmedim sonradan anladım ki kuruntu yapıyormuşum Biggrin

Haha bencede Biggrin
Uzun zaman sonra K-F Konya ekibiyle güzel, keyifli ve bol samimiyet dolu bir buluşma oldu. Bugün için emeği geçenlere ve katılımıyla bizleri mutlu eden arkadaşlarımıza çok teşekkürler. Smile Keyifli bir birliktelik oldu. Smile
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

(01-02-2013, Saat: 2:22)beatnik yazdı: Uzun zaman sonra K-F Konya ekibiyle güzel, keyifli ve bol samimiyet dolu bir buluşma oldu. Bugün için emeği geçenlere ve katılımıyla bizleri mutlu eden arkadaşlarımıza çok teşekkürler. Smile Keyifli bir birliktelik oldu. Smile

Aynen ya =)

Konuyu Okuyanlar: