yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-F İstanbul Tuho Day
İstanbul'da olmayacak galiba dediğim bir anda karşıma çıkan bu konuyla çok mutlu oldum. Smile

O tarihlerde İstanbul da olursam -ki inşallah olurum- katılmayı isterim. Biggrin
Bir anlık tarihi ''Ağustos'' diye görmüşüm ve Korea-Fanslılarla vakit geçireceğim diye sevinçten ölecektim. Biggrin Maalesef Eylüldeymiş.

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

(14-08-2012, Saat: 22:26)FiLiZz53 yazdı: Bir anlık tarihi ''Ağustos'' diye görmüşüm ve Korea-Fanslılarla vakit geçireceğim diye sevinçten ölecektim. Biggrin Maalesef Eylüldeymiş.

Başka ülkeden gelen Kore-Fans üyemizi misafir etmeyi bizde çok isterdik. Blush Umarım bir daha ki Türkiye'ye geliş tarihinizde etkinliğimiz olur ve tanışma fırsatımız olur. Onay
hello,

i gonna come with my husband

535 400 8643

[email protected]
Sonun da beklenen etkinlik gerçekleşiyor şimdiden heyecan yaptım bir an önce gelse o gün Biggrin Yeni gelecek olan arkadaşlar hiç bir şekilde akıllarında soru işareti kalmasın çok memnun kalacaksınız benden şimdiden söylemesi Angel Onay Haydi İstanbul Korea-Fans ailesi güzel bir ortam olan gülhane de buluşup süper bir gün geçirelim Happy0064 Gelmeyen çok şey kaçıracak gelme imkanı olanlara şimdiden duyrulur Biggrin
Ben ikizim ve arkadaşım orada olacağız Biggrin
Ebru beni unutma yaz bakalım rakip tanımıyorum yine hadi bakalım ^^ Fighting !
[Resim: Dexter-logo-e1287552994933-150x70.jpg]
(16-08-2012, Saat: 23:08)sujee yazdı: Ebru beni unutma yaz bakalım rakip tanımıyorum yine hadi bakalım ^^ Fighting !

Etkinlik olur da sen olmaz mısın Biggrin Listeye oyuncu olarak ekliyorum. Onay
Eğlence amaçlı olan etkinliğimize bütün arkadaşlarımızı, aile ve misafirlerini bekleriz. Etkinliğe katılmak için mutlaka yarışmacı olmak ''gerekmiyor''...Smile

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
aa süpermiş bu katılım var mıı buradan Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi