yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-F İstanbul Karaoke Day [05.05.2013]
(07-05-2013, Saat: 14:35)february yazdı: Ne kadar eğlendik diye cümleye başlayıp devam edebilirim ama tüm fotoğraflar anlatımdan daha etkili bir şekilde günün özetini yapıyor.Tüm fotoğraflarda olmayı nasıl becerdiğimi halen bende çözmüş değilim. Biggrin Benden aşağı kalmayan Ayşegül ve Selini de tebrik ediyorum. Onay Etkinlik sorumlusu temsilcimiz Suju delisi Ayşegül'e bu güzel erkinlik için teşekkürler. Tabi ki tüm etkinlik boyunca eğlenmekten çok fotoğraf çekmek için emek harcayan Ayşenur Tiryaki & Aynur Kaya üyelerimizde çok teşekkürler . Onay

Öhöm öhöm.. Şimdi benim her resimde olmamın nedeni şarkıları yönettiğim için ortalıkta dolaşıp durduğumdan kaynaklanıyor hani. Yoksa mikrofonu elimden düşürmediğimden kaynaklanmıyor ki.. hysterical Sen ve Seline hiç birşey diyemiyorum zaten. Tongue Ahh SuJu=Ben demektir Ebru'm. Kalp Katılımlarınız için asıl ben teşekkür ederim. Özellikle Dursun ailesine. Biggrin
Ayrıca fotoğrafçılarımız Ayşenur Tiryaki ve Aynur Kaya'ya, liste sorumlusu Emine Karaman'a sonsuz teşekkürler. Smile .075. .085.
Çok güzel ya. bir kere daha olursa bende geleceğim. bu sefer kaçırmam Biggrin
(08-05-2013, Saat: 1:37)Misaki Chan yazdı: Çok güzel ya. bir kere daha olursa bende geleceğim. bu sefer kaçırmam Biggrin

Ahh kaçırmamalısın. Biggrin Diğer etkinliklere de bekleriz. Biggrin
(08-05-2013, Saat: 1:22)esra_kjm yazdı: [Resim: 94189934147746597493815.jpg]
Resimler için teşekkürler. Woah süper Biggrin
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(08-05-2013, Saat: 1:28)Ayşegül Sarı yazdı:
(07-05-2013, Saat: 14:35)february yazdı: Ne kadar eğlendik diye cümleye başlayıp devam edebilirim ama tüm fotoğraflar anlatımdan daha etkili bir şekilde günün özetini yapıyor.Tüm fotoğraflarda olmayı nasıl becerdiğimi halen bende çözmüş değilim. Biggrin Benden aşağı kalmayan Ayşegül ve Selini de tebrik ediyorum. Onay Etkinlik sorumlusu temsilcimiz Suju delisi Ayşegül'e bu güzel erkinlik için teşekkürler. Tabi ki tüm etkinlik boyunca eğlenmekten çok fotoğraf çekmek için emek harcayan Ayşenur Tiryaki & Aynur Kaya üyelerimizde çok teşekkürler . Onay

Öhöm öhöm.. Şimdi benim her resimde olmamın nedeni şarkıları yönettiğim için ortalıkta dolaşıp durduğumdan kaynaklanıyor hani. "Yoksa mikrofonu elimden düşürmediğimden kaynaklanmıyor ki".. hysterical Sen ve Seline hiç birşey diyemiyorum zaten. Tongue Ahh SuJu=Ben demektir Ebru'm. Kalp Katılımlarınız için asıl ben teşekkür ederim. Özellikle Dursun ailesine. Biggrin

Ben öyle görmedim chingum. Bence sen bu şarkı işini sevdiin. Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Benim olduğum fotolar karantinaya alınmalı Biggrin cin çarpmış gibiyim Biggrin Biggrin
benim gidemediğim ve harika geçen o etkinlik U.U
(08-05-2013, Saat: 12:28)yasminmy yazdı: Benim olduğum fotolar karantinaya alınmalı Biggrin cin çarpmış gibiyim Biggrin Biggrin

O zaman benimkileri de alsınlar Biggrin Karaokede normal çıkmıyoruz biz alıştık artık sizde alışırsınız. OnayBiggrin
(08-05-2013, Saat: 7:59)ghost_buster yazdı:
(08-05-2013, Saat: 1:28)Ayşegül Sarı yazdı:

Öhöm öhöm.. Şimdi benim her resimde olmamın nedeni şarkıları yönettiğim için ortalıkta dolaşıp durduğumdan kaynaklanıyor hani. "Yoksa mikrofonu elimden düşürmediğimden kaynaklanmıyor ki".. hysterical Sen ve Seline hiç birşey diyemiyorum zaten. Tongue Ahh SuJu=Ben demektir Ebru'm. Kalp Katılımlarınız için asıl ben teşekkür ederim. Özellikle Dursun ailesine. Biggrin

Ben öyle görmedim chingum. Bence sen bu şarkı işini sevdiin. Smile

Evet chingum. Bu etkinlikte karaokeyi daha çok sevdim. Biggrin

(10-05-2013, Saat: 23:19)ashlee yazdı: benim gidemediğim ve harika geçen o etkinlik U.U

Üzülme kuzum sen de diğer etkinlikte katılırsın bize. ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi