yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-F İstanbul Karaoke Day [05.05.2013]
[Resim: dsc5045dy.jpg]

[Resim: dsc4902t.jpg]

[Resim: dsc4823.jpg]

[Resim: dsc4826l.jpg]
[Resim: dsc4975i.jpg]

[Resim: dsc5018b.jpg]

[Resim: dsc5022a.jpg]
Hepiniz süpersiniz.Çok güzel eğlenmişsiniz.^^ Azcık kıskandım sanki. :P Biggrin Biggrin
Fotoğraflar için çok teşekkürler ,gerçekten çok eğlenceli bir etkinlikti.Yeni tanıştığım korefanlarıyla çok mutlu oldum Smile ^^
Şarkı söylerken insanın tipi kayıyormuş cidden ama olsun buna değer Gitar

Muzikgrubu
(07-05-2013, Saat: 3:41)Haru1988 yazdı: Hepiniz süpersiniz.Çok güzel eğlenmişsiniz.^^ Azcık kıskandım sanki. :P Biggrin Biggrin

Kıskanmalısın hani. Biggrin Eğlencenin dibine vuruduk yahu. hysterical Tekrar yapalım.. Açılın SuJu söyliycem ben.. Cool Sorry söylemek isteyip söyleyemiycem.. hysterical
(07-05-2013, Saat: 3:46)Maria483 yazdı: Fotoğraflar için çok teşekkürler ,gerçekten çok eğlenceli bir etkinlikti.Yeni tanıştığım korefanlarıyla çok mutlu oldum Smile ^^
Şarkı söylerken insanın tipi kayıyormuş cidden ama olsun buna değer Gitar

Muzikgrubu

Eğlenmene sevindim.. Daha nice etkinliklere inşallah. Smile
Çok eğlenmişsiniz belli arkadaşlar.. Buna katılamadım bir dahakine katılacağım inşallah. Resimler çok güzel
[Resim: 120811bbk4.jpg]
Eğlencenin dibine vurmuşsunuz vallahi şu an gelemediğime yandım. .083. Haftasonu özellikle de pazar günü oturduğum yerden kendimi kaldıramayacak kadar yorgundum ama bence şarkı söyleyip kopabilirdim yine her türlü ya. .078.
Kısmet değilmiş artık bir dahakine. Blush
Ne kadar eğlendik diye cümleye başlayıp devam edebilirim ama tüm fotoğraflar anlatımdan daha etkili bir şekilde günün özetini yapıyor.Tüm fotoğraflarda olmayı nasıl becerdiğimi halen bende çözmüş değilim. Biggrin Benden aşağı kalmayan Ayşegül ve Selini de tebrik ediyorum. Onay Etkinlik sorumlusu temsilcimiz Suju delisi Ayşegül'e bu güzel erkinlik için teşekkürler. Tabi ki tüm etkinlik boyunca eğlenmekten çok fotoğraf çekmek için emek harcayan Ayşenur Tiryaki & Aynur Kaya üyelerimizde çok teşekkürler . Onay
Muheşemdi kızlar... Happy0064 Happy0064
Süper eğlendim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi