yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-F Istanbul 6th Year Exclusive Meeting (Sponsored by Korea Tourism Organization)
ebru slm,

benide listeye ekle.

eger bir yardimim olursa lutfen belirt.
onceden yine haber verirsen(hatirlatirsan da iyi olur)

hihihi

sevgiler
(14-01-2013, Saat: 18:38)february yazdı:
(14-01-2013, Saat: 17:36)realistyazar yazdı: çok sağolun yalnız birşey söylemek istiyorum toronjil iki kere yazılmış Biggrin

Düzeltme yapılmıştır. Uyarı için teşekkürler . Onay

benden dolayı oldugunu dusundugum bır sorundu zaten duzeltıldıgı ıcın cok sevındım 27sinde görüşmek dileğiyleSmile
Hımm...Babama sorayım bakalım.Biggrin Karne için bir güzellik yapar mı.Biggrin
Çok teşekkürler k-pop yarışmasına katılmamız için ne yapmamız gerekiyor <3 Lütfen cevap mail attım mail den de cevap gelmedi çok korkuyorum yetişemiyceğim diye
(JYJ)Kim Jaejoong (BTOB)Lee Changsub
[Resim: tumblr_mi6jfsN7HM1rawm2lo5_250.gif]-Melody-JiJi- ♥
(21-01-2013, Saat: 15:11)Melody-ji yazdı: Çok teşekkürler k-pop yarışmasına katılmamız için ne yapmamız gerekiyor <3 Lütfen cevap mail attım mail den de cevap gelmedi çok korkuyorum yetişemiyceğim diye

Etkinliğimizde K-POP Parti olacaktır. K-POP yarışması yapılmayacaktır. Onay
(22-01-2013, Saat: 15:22)february yazdı:
(21-01-2013, Saat: 15:11)Melody-ji yazdı: Çok teşekkürler k-pop yarışmasına katılmamız için ne yapmamız gerekiyor <3 Lütfen cevap mail attım mail den de cevap gelmedi çok korkuyorum yetişemiyceğim diye

Etkinliğimizde K-POP Parti olacaktır. K-POP yarışması yapılmayacaktır. Onay

Evet fark ettim yanlış yazım ve anlaşım olmuş zaten etkinliğe katılamıyorum kontenjan dolmuş çok üzüldümmm cry
(JYJ)Kim Jaejoong (BTOB)Lee Changsub
[Resim: tumblr_mi6jfsN7HM1rawm2lo5_250.gif]-Melody-JiJi- ♥
Etkinlik saat 13:30 da başlayacaktır. Bu saatten önce otele girilmeyecek ve gelecek olan katılımcıların en geç saat 14:00'e kadar salonda olması gerekmektedir. Saat 17:00'dan önce etkinlik alanından çıkış olmayacaktır. Adı listede olmayan salona alınmayacaktır.Bu nedenle etkinlik konusundan isminizi kontrol etmenizi rica ederiz.Adı listede olup 2 gün önceye kadar gelemeyeceklerini haber vermeyen katılımcılar,bundan sonraki kontenjanlı etkinliklerde gönderdikleri saate göre değil, boşluk kalması halinde listeye alınacaklardır.
Bilginize..
İstanbul` a iyi eğlenceler :-) .
Korea- Fans
Sınav olmasaydı katılabilirdim bende ..İyi eğlenceler K-F İstanbul ..^^
hepinize iyi eğlenceler Smile
[Resim: tumblrmh9jexchc81r6ekcu.gif]
İşte İlacımı Buldum...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi