yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-Drama OST İstek!
Rica etsem Terms of endearment in müziklerini ekleyebilir misiniz? Ayrica 55. bölümden 59. bölüme geçilmis, aradaki bölümleri nerede bulup izleyebilirim. Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkürler. Ellerinize saglik.
(24-01-2011, Saat: 20:36)dolunay76 yazdı: Rica etsem Terms of endearment in müziklerini ekleyebilir misiniz? Ayrica 55. bölümden 59. bölüme geçilmis, aradaki bölümleri nerede bulup izleyebilirim. Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkürler. Ellerinize saglik.

Istediginiz sarkilari yükledim. Keyifli dinlemeler. Onay
Terms of Endearment / 애정의 조건 (Drama) OST 2004

Dizinin eksik bölümlerine gelince bildigim sitelere baktim fakat bulamadim. Aglaelsalla
Merhaba ben Full house 2. bölümde çalan sarkiyi ariyorum bir türlü bulamadim. Yardimci olur musunuz? Tam emin degilim ama içinde yeppuda la la la geçiyordu SadAglaelsalla
(28-03-2011, Saat: 11:29)llyl yazdı: Merhaba ben Full house 2. bölümde çalan sarkiyi ariyorum bir türlü bulamadim. Yardimci olur musunuz? Tam emin degilim ama içinde yeppuda la la la geçiyordu SadAglaelsalla

Aradiginiz parçayi Full House OST konusundan bakabilirsiniz.
Chuno dizisinin OST'sini göremedim acaba gözümden mi, kaçti yoksa koymadiniz mi? Çünkü müzikler süper herkese dinlemelerini tavsiye ediyorum....Tesekkürler....
CassiopeiaBABY
(23-04-2011, Saat: 14:24)jumongs girl yazdı: Chuno dizisinin OST'sini göremedim acaba gözümden mi, kaçti yoksa koymadiniz mi? Çünkü müzikler süper herkese dinlemelerini tavsiye ediyorum....Tesekkürler....

Slave Hunters / Chuno / 추노 (Drama) OST 2010 adiyla indekse eklidir.Onay
tesekkürler otuker...Smile
CassiopeiaBABY
Royal Family'de arada sirada en heyecanli yerde çalan, yüregimi güp güp attiran ama bir türlü bulamadim su müzigi bulabilirseniz çok sevinirim. Adini da bilmedigim için bulamiyorum Sad

Surdaki muzik:
Royal Family Opening Music
müzikleri nereden buluyorsunuz
Boys Over Flowers dizisinin ost arasinda yok ama dizide 18. ve 21. bölümün basinda çello ile çalan müzigi bulabilir misiniz?
Bana kendini sadece ona değecek bir kadına verecek kadar erkek olan bir erkek gösterin. O kadın ben olsaydım sadece onu severdim. Ebediyen...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi