yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jung Min's Birthday Projects / Jung Min'in Doğum Günü Projesi
Ay daha yeni gördüm. Süper olmus ellerinize saglik. Opucuk Insaallah ulasir ve haberimiz olur. Smile
Bezelyelerim, müjdemi isterim. Biggrin Paket ulasti Koreye. Smile Bu 1 Nisan sakasi degildir, gerçekten ulasti.Biggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Iste buna muhtesem haber denir.Gözümüz yollarda kalmisti.
Umarim paketi aldigin için buraya bir selam yollarsin Min.
Park Jung Min:Hayallerimin merkezi,kalbimin tek sahibi,yaşama sevincim.
Jung İl Woo:49 Days'in Scheduler'ı.Üzerinden akan karizmanın kaynağını çözemiyorum.
Bi Rain:Uluslararası afet.
Lee Jun Ki:Anime karakterlerin canlı hali.

Benim tarzımda F4
Paket Min' e ulasti ama bendeki bu heyecan nasil olcak bilmiyorum. Smile Min insallah o güzel parmaklarinla güzel güzel açarsin paketleri. Kalp Hediye çok uzun yollari katetti. Emegi geçen herkese çok tesekkürler. ^^
Gerçekten çok güzel bir hediye. Akliniza, ellerinize saglik. Resimlerle notlar birbirini çok güzel tamamlamis. Bende böyle bir hediye almak çok isterdim. Ne kadar sansli böyle sevenleri oldugu için. Insallah geri dönüsü olur. Tesekkürler yazan bir not yada imzali bir fotograf yollayiverse, yada gönderdiginiz hediyenin paketini (hediyeleri koydugunuz paket yada zarfi) geri yollasa da olur. Böylece hediyelerin ona ulastigini anlamis olurduk.
Çok güzel düsünmüssünüz. Malesef ben katilamadim. Simdi haberim oldu. Keske SS501 fanlarina mesaj gönderseniz böyle durumlarda. Çünkü çok sik siteye çok sik ugrayamadigimiz için haberimiz olmuyor bazen. Üzüldüm simdi katilamadigima ya. Jung Min en sevdigim koreli bir de. Böyle bir firsati nasil kaçirdim ya.
Böyle güzel bir habere müjdeler senin olsun Kevser. Opucuk
Simdi daha bir heyecanla bekleyecegim. Bakalim Mal'imiz bize bir isaret gönderecek mi?
Tweet'de kuru bir tesekküre bile raziyim. Biggrin
♥♥ SS501 ♥♥
[Resim: ss501yarsma.png]
♥ ƤƛƦƘ ʝƲƝƓ MƖƝ♥

♥C.N.BLUE♥

Acaba gerçekten açip bakacak mi?
Çok merak ediyorum ya... Ben bir ünlü olsam gönderilen hediyelere tek tek bakardim hepsine cevap veremesem de birkaçina cevap verirdim ki Jung Min'in de öyle yapacagini düsünüyorum. Çünkü o çok yufka yürekli biri bence bu kadar kisiyi kirmaz. Kalp
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Ayy çok güzel bir haber bu ^^ çok sevindim .
Umarim bize bir isaret bir tessekkür iletebilir.
Haberi verdigin için çok tesekkürler. Biggrin
Bu harika proje için sagol.Smile
Angel ...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi