yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Judgement / 심판 (1999)
Judgement - Simpan (1999)

Yönetmen: Chan-wook Park
Senaryo: Chan-wook Park

Oyuncular
Choi Hak-rak
Ki Joo Bong
In-bae Ko
Sun-mi Myeong

Konusu:

Chan-wook Park'in 26 dakikalık bu kısa filmi siyah beyaz çekilmiş olup hastanenin morgunda geçiyor. Uzun yıllar önce kızı kaybolmuş olan morg görevlisi , suda bulunan bir cesedin kendi kızına ait olduğunu savunur. Ama cesedin sahipleri kendi kızları olduğunu söyleyince , kendi kızı olduğunu ispatlamak için uğraşır.

Ebeveynlerin çocukları ile aralarında ki bağı anlatan farklı bir kısa film.

[Resim: 00117020medium.jpg]

English:

Director: Chan-wook Park
Screenplay: Chan-wook Park

Cast:
Choi Hak-rak
Ki Joo Bong
In-bae Ko
Sun-mi Myeong

Synopsis:

In this half black and white, half coloured short film, Park sets some of his trademark dark sense of humour that he will later fully display in "The Revenge Trilogy". Through a simple storyline, this director shows his ability to create obscure, twisted situations, and weird characters. A couple comes to the morgue to claim the corpse of their daughter, who died in a national disaster. What seems to be just a formality moves towards surrealist disagreements and abasements.

[Resim: 00117026medium.jpg]

Konu için tesekkürler. Smile Biraz korku filmine benziyor.
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
[Resim: judgementkz3.jpg]

Aslinda konusu kisa filme sigacak gibi degil , ama izlemeyi isterdim dogrusu ... Smile Tanitim için tesekkürler. Smile
Degisik bir konusu varmis , tesekkür ederiz. Onay
Oldukça ürkütücü bir filme benziyor ya. Biggrin Konusunu okuyunca tirstim biraz. Biggrin Biggrin Tanitim için tesekkürler.! Smile

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi