yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joseon / 조선
Koray Han'a katiliyorum..Bunun yanisira çikarci çevrelerin daha fazla güç elde edebilmek adina günübirlik politikalara basvurup gelecege yatirim yapmamalarindan da kaynaklaniyor..Bilgiler için tesekkürlerSmile

Harika bir konu ve emek sarfedilmis bir is.Ellerinize saglikAlkis
Ben sana kendimi gösterdim,hiç kimseye göstermediğim ama sen görmemekte ısrar ettin.
Dünya duruncaya, okyanusların suyu kuruyuncaya ruhum bedenimden ayrılıncaya kadar seni seveceğim Seni seviyorum.

evet dogru
Gidemediğin yer senin değildir.
BEKLE BENİ KORE!
la buraya nasil bilgi ekliyonYardim
Gidemediğin yer senin değildir.
BEKLE BENİ KORE!
joseon hanedanliginda hiç kadin hükümdar yokmuydu?
Bilgiler için tesekkürler =) Aklimda hiç pürüz kalmadi özellikle Kral,Esleri, Çocuklari,Varisler falan çok karisikmis =) Kesinlikle katiliyorum bizim Osmanli Imparatorluguyla kaderleri çok benziyor,zaten yikilis tarihleri de çok yakin =(
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
çok tesekkürler çok güzel derlemissiniz Kalp
yalniz ben josean krallarinin sirasiyla hayatlarinin oldugu bi liste hatirliyorum ama burda yok :img-cray:
Sinan Abi ellerine saglik. Çok uzun ilgi çekici ve güzel bir konu olmus.Alkis Okurken nasil bitti anlamadim valla. Uzun oldugunu sayfalara en son baktigimda anladim. Bana çok kisa gibi gelmisti.Biggrin Tekrardan ellerine ve gözlerine saglik. Onay
Bu degerli bilgiler için tesekkürler. Onay Alkis
Joseon her zaman ilgimi çekmistir.Bilgilendirme için tesekkür ediyorum.Alkis
CassiopeiaBABY

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi