yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Won Fan Club / Joo Won Sevenler Kulübü
(30-03-2013, Saat: 19:09)cankirili yazdı: Hoş gelip pek de hoş buldum doğrusu.

Bence de bence dee.. Katılıyorum hem de öyle böyle değil çok katılıyorum. OnayOnay
Yavruma ya tipsiz kızları partner ediyorlar ya da koca teyzeleri. bee Olacak iş mi yahu!! Angry

Ayrıca da bu fotoğrafa öldüm. .071. Kullanmak istiyorum izninizle. Blush
Paylaşımlar için teşekkürler. Elleriniz gözleriniz dert görmesin. .075.

Pek misafirperverizdir doğrusu ailecek canım övünmek gibi olmasın fanımıza katılanlar baş tacıdır. Opucuk
Bu arada o teyze için söylediklerinde haklısın canım tam bir teyze. Igrenc
cassiciğim emeğine sağlık canım hepsi çok güzel. Kalp .072.
Ben o kızı hiç sevmemiştim diğer dizilerinde de. Ama JooWonie için herşeye değer!
Bu çoçuk dehset oyuncu ya. Gaksital en iyi kore dizilerindendi. Fana benide ekleyin lütfen.
İşte elmacıklarını sevdiğim:

[Resim: 86086381.png]

[Resim: 81595950.png]

[Resim: 22063141.png]

[Resim: 27012165.png]
Twitter'ından paylaştığı bazı fotoğraflar...

[Resim: r600x6001.jpg]

[Resim: r600x6002h.jpg]

[Resim: r600x6003.jpg]

[Resim: r600x600y.jpg]
Ağustos ayında yeni bir diziyle dönüyor Joo Won. Dizinin ismi 'Good Doctor' ya da 'Green Mass' diye geçiyor. KBS'de yayımlanacak bir tıp dizisi olacak. Nihayet üniformalı, silahlı rollerden kurtulup beyaz önlük giyecek tatlısı. Opucuk Bayan oyuncu da Moon Chae-won olacak. Dodgy
Joo Won PPTV Taiwan Röportajı

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eMpC4x7GBAQ

www.youtube.com/watch?v=QQiYN4NxdxE
(29-03-2013, Saat: 22:46)gongas yazdı: Canım özlettirmemeliyim haklısın. .075. Sonra kaparlar falan neme lazım, burdayım Joo Won'um. .081.
Kevser'im fanımıza hoş geldin. Opucuk

Kız Asiye sen Gong Yoo'cu değilmiydin ne ara Joo Won'cu oldun yoksa Gaksital'den sonra mı ? hysterical Beğenmediğiniz kız hangi dizideki partneri bilmiyorum ama ben Gaksital'deki kızı hiç mi hiç beğenmedim çok itici duruyordu ayrıca rol yeteğinide sevmedim. Misal Maskelinin maskesini çıkartınca kim olduğunu gördü ama şaşırma duygusunu veremedi bana göre hiç sevmedim. Biggrin Şu ajan olduğu dizideki kadın ahjummaydı ama en azından iyi oyuncuydu gözüme batmadı. hysterical
[Resim: uk0z.jpg]

[Resim: bryh.jpg]

[Resim: qe79.jpg]
[Resim: 25gg.jpg]

[Resim: laxz.jpg]
___

Diziden ilk kareler...

[Resim: wnip.jpg]

[Resim: dxia.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi