yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Sang Wook Fan Club / Joo Sang Wook Sevenler Kulübü
senin açtigin fana üye olmamak olur mu? Biggrin eksik kalmiycam ben de Biggrin imzama ekledim Biggrin
!!!
...
!!!
...
(05-12-2009, Saat: 22:52)soya yazdı: senin açtigin fana üye olmamak olur mu? Biggrin eksik kalmiycam ben de Biggrin imzama ekledim Biggrin

bana daha çok bu yakisikli için üye oldun gibi geliyorAbaza hosgeldin bebisim Gozlukgulmek
Bu basliga gelmeden sakinlestirici, kalp ilaci falan içmek lazim Biggrin Kalp krizinden gidecegim birgün Biggrin Ellerine saglik Asli'm Opucuk
(06-12-2009, Saat: 4:33)*mygirl* yazdı:
(05-12-2009, Saat: 22:52)soya yazdı: senin açtigin fana üye olmamak olur mu? Biggrin eksik kalmiycam ben de Biggrin imzama ekledim Biggrin

bana daha çok bu yakisikli için üye oldun gibi geliyorAbaza hosgeldin bebisim Gozlukgulmek

ee tabi onun da etkisi var yani Biggrin hosbuldum Smile
!!!
...
!!!
...
(06-12-2009, Saat: 22:26)wiseacre_daisy yazdı: Bu basliga gelmeden sakinlestirici, kalp ilaci falan içmek lazim Biggrin Kalp krizinden gidecegim birgün Biggrin Ellerine saglik Asli'm Opucuk

Ne demek Papatya'm, gerçekden dogru masallah diyelim Biggrin Resim daha ekliyecegim haber vereyim ilacini alda bak :img-hysterical:
Hyun Bin & Song Seung Hun & Park Si Hoo & Lee Dong Wook & Dennis Oh
Ellerine saglik ablacim Super haplarimizi almadan bakmayalim:img-hysterical:
(07-12-2009, Saat: 0:05)*mygirl* yazdı: Ellerine saglik ablacim Super haplarimizi almadan bakmayalim:img-hysterical:

Bisey degil Ayse'm benden söylemesi sakinlestirici almadan bakilmasi sakincali fan club :img-hysterical: isin esprisi bi yana gerçekden çok yakisikli bi oyuncu daha çok projelerde yer alsada daha çok görebilsek kendisini Sarhos
insan bu kadar yakisikli olmaktan utanir ya :muzikgurubu: Super Dertli süpersin Joo Sang Wook sesimizi duy DurtukAbaza
Park Shin Hye ile baya samimi alsin Park Shin Hyeyi Jang Geun Suk bana kalsin Abaza Abaza Abaza

[Resim: 2007080918232111141.jpg]

(07-12-2009, Saat: 0:25)*mygirl* yazdı: Park Shin Hye ile baya samimi alsin Park Shin Hyeyi Jang Geun Suk bana kalsin Abaza Abaza Abaza

Ayse oldu mu simdi dedigin :img-hysterical: çikar dünyasi napalim Biggrin hahaha Korelilere gülmek zaten çok yakisiyorda Joo Sang Wook' a baya yakismis ne diyelim allah sahibine bagislasin Allahrazi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi