yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon'la Röportaj!
paylasimm içinn cokk tesekkülerrr...ona bi kez dha hayrann oldummSmile
sagol gerçekten begenerek okudum yaziyi tesekkürler

Paylasim için Tesekkürler....
shinle chae gerçek hayatta çikiyolar mi yada çikmislar mi bunu söylrsrniz sevinirim.
hazalcelik yazdı:shinle chae gerçek hayatta çikiyolar mi yada çikmislar mi bunu söylrsrniz sevinirim.

bende bunu çok merak ediyorum cevaplarsaniz çok iyi olur
ayrica röportaj süperdi çok tesekkürler
cheyle shin söylediklerine göre sevgililer bende internetten baktim öyle görünüyo

shin@ch yazdı:cheyle shin söylediklerine göre sevgililer bende internetten baktim öyle görünüyo

peki su anda sevgililer mi bu dizi 2 yil once cekilmis ve joo ji hoonda kalbinde 3 yildir kimse olmadigini solemis kafam karistiBlush
yalniz lütfen gerçekçi olalim ben bu röportaji çok önceden baska sitelerdede gördüm yani kore-fans a özel degil
Röportaj için çok tesekkürler..gerçekten çok güzeldi..aslinda ben shin'i hiç sevmiyordum...dizideki davranislarindan dolayi..ama bu röportaji okuyunca fikirlerim birazda olsa degisti.. :icon_redface:
ya süperdi çok mutlu oldum ama ... 3 yildir sevgilisinin olmadigini söylemis eee.... hani sevgiliydiler .... eksikmi okudum yanlis mi anladim acaba yaa ... ama onu azcikda olsa tanidik gibi filmdeki halinden pekte ayri degilmis ......
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
So Ji Sub Fan Club
Princess Shin Chae Kyung Fan Club
DBSK Ailesi
Pucca-fan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi