yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Beni de ekler misiniz?
Hani arkadaşlar Joo Ji'ye doğum günü etkinliği düzenlenecekti ne oldu? 12 gün kaldı daha neyi bekliyoruz? Yardim
Evet doğru ya napıcaz arkadaşlar bir fikri olan var mı?
Beni de ekler misiniz? Angel
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(03-05-2012, Saat: 19:44)EbrarAsia yazdı: Beni de ekler misiniz?

(06-05-2012, Saat: 8:53)~AmoRe~ yazdı: Beni de ekler misiniz? Angel

Ekliyorum arkadaşlar.. Hoşgeldiniz.. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Doğum gününe 1 saatten az bir süre var ve her yıl olduğu gibi ben yine burdayım.Senden kilometrelerce uzakta senin için iyi dileklerde bulunan, hayatın boyunca mutlu olmanı dileyen burdaki birçok kişiden biriyim.Seni tanımasakta, görmesekte içimizde bir yerlerde iyi bir insan olduğuna dair düşüncelerimiz,hislerimiz var.Umarım hayatının bundan sonraki kısmında sevenlerin ve ailenle mutlu,huzurlu ve sağlık dolu bir ömür geçirirsin.Hayatta tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle nice senelere oppa,iyiki doğdun ve iyiki seni tanıdık. :d
Ailemizin soğuk prensi (nevalesi:d ) ve buraya üye olma sebebim. AlkisBiggrinMuzikgrubu
SO Jİ SUB <3

Bugün bir insan için bir gün ne kadar özel olabilirse o kadar özel benim için.
4 sene önce tanıdığım ve ilk andan itibaren sevgimi verdiğim adamın doğum günü. Keşke bugün için bir şeyler yapabilseydik ama şimdilik yalnızca hislerimi dökebiliyorum.
O kadar değerli biri ki ben kimseye vermediğim değeri ona veriyorum. İnşallah hayatı boyunca hep mutlu olur. Onun üzülmesine, ağlamasına dayanamıyorum. Allah onu görmemi nasip eder inşallah.
Seni çok seviyorum benim ilk aşkım, oppam, her şeyim...

Biri doğdu bu gün, varlığımdan bile haberi olmayan biri, dünyanın öbür ucunda olan biri, fotoğraflarına bakarak bile hayat bulduğum, karşılıksız sevmenin ne demek olduğunu öğreten biri, duyamasam da sesini, göremesemde gözlerini, biliyorum aynı gökyüzünün altındayız. İyi ki doğdun düşlerimin prensi ...
İyiki varsın... Opucuk (Bir etkinlik adı altında, sesimizi sana duyurmaya yardımcı olan Hwan'ya teşekkür ediyorum.)
[Resim: 95267245.jpg]
(17-05-2012, Saat: 9:05)stay yazdı: İyiki varsın... Opucuk (Bir etkinlik adı altında, sesimizi sana duyurmaya yardımcı olan Hwan'ya teşekkür ediyorum.)
Ne etkinliği? Angel

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi