yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Heart Yoklugunda varligini hissettirmek sadece sana has bir özellik, her ne olursa olsun vazgeçilemedigin gibi; ayni zamanda da sana duyulan sevgiyi daimi kilan bir kisilik oldugun için seni çok ama çok seviyorum ve seviyoruz...HeartHeartHeart
[Resim: 95267245.jpg]
Az kalsin bu önemli günde birseyler yazamayacaktim oysaki bunun için gelmisdim foruma...Dogum günün kutlu olsun siteye üye olma nedenim,iyi ki dogdun, iyi ki varsinAlkisKalpMuzikgrubuAlkis
Tüm fanlarinla birlikte bugün senin askerde olmana ragmen bu coskuyu yasiyoruz,bir an önce çik ve bize filmlerle,dizilerle geri dön,seni çok özledik unutma....Biggrin
SO Jİ SUB <3

Kendi dogum gününde, bize paha biçilmez bir hediye verdi.
Fotograflar yakti geçti resmen: Ben sizlere dönüsü muhtesem olacak demistim, bu muhteseminde ötesinde bir sey!
Opucuk Kalp
Ama gerçekten çok özlemisim... cry

[Resim: 23200362.png]

[Resim: 74665520.png]

[Resim: 58363355.png]

[Resim: 85151202.png]

Sürprizler devam edecek; akliniz sürprizde, gözünüz sitede olsun.. Onay
[Resim: 95267245.jpg]
Dogum günü kutlu olsun Shin Goon'un.Alkis
Heart Düslerimin Prensi
Beni de eklerseniz memnun olurum.
(17-05-2011, Saat: 0:42)Kore.Hayrani yazdı: Dogum günü kutlu olsun Shin Goon'un.Alkis
Heart Düslerimin Prensi
Beni de eklerseniz memnun olurum.

Ekledim. Hos geldiniz. Onay
Karizmaya bak be.Nasil unuttum hala sasiyorum kendime kaç gündür bu günü bekliyodum.Dogum günün kutlu olsun prensim.Hayirlisiyla askerligin bitse de geri dönsen bize.Smile
Gerçek Aşk, MUHAMMED'ül Aşktır.(s.a.v)
Gençliğine Güvenip Vakit Cok Erken Derken,ELVEDA Bile Dizemezsin Giderken.N.F.K
Of ! Dogum günün gelsin diye bekledim, bekledim beklerken hasta oldumSad
Dün kutlayamadim bu gün kutluyorum. Çünkü seni tanidigim günden beri benim için her gün önemli; dogum günün kutlu olsun oppa^^
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
Jo Ji HoonTthe Devil diye filmi var izleyen var mi? Bir de antika firin diye izleyen var mi varsa hangi sitede?
yoon eun hye
Img-wink 
Dün giremedim dogum günün kutlu olsun nice yillara beni de ekler misiniz? Smile
yoon eun hye
(17-05-2011, Saat: 20:49)irem730 yazdı:
Jo Ji HoonTthe Devil diye filmi var izleyen var mi? Bir de antika firin diye izleyen var mi varsa hangi sitede?

Antique ikinci filmin adi. Böyle arasan bulursun. Ben izledim ama online degil. Bir arkadasimdan almistim. Digerini bilmiyorum. Onay

(17-05-2011, Saat: 20:51)irem730 yazdı: Dün giremedim dogum günün kutlu olsun nice yillara beni de ekler misiniz? Smile

Ekledim. Hos geldiniz. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi