yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jo Jang Gil (Lee Jae Yong 이재용)
Jo Jang Gil (Lee Jae Yong 이재용)

[Resim: Lee_Jae_Yong_2.JPG]

Isim: 이재용 / Lee Jae Yong (Yi Jae Yong)
Meslek: Actor
Dogum Tarihi: 1963
Aile: Iki kizkardes
Egitim: Busan University

TV Series

Lobbyist as Jang Tae Sung (SBS, 2007)
Yi San as Jung Tae Woo (MBC, 2007)
Money's Warfare (SBS, 2007)
90 Days, Falling in Love Days as Ji-seok's dad (MBC, 2006)
The Book of Three Han as Boo Deuk Bool / Prime Minister of Buyeo (MBC, 2006)
5th Republic as Lee Hak-bong (MBC, 2005)
Sea God as Master Jo (KBS, 2004)
Into The Storm (SBS, 2004)
Rustic Period (SBS, 2002)

Movies

Who's That Knocking At My Door? (2007)
Dasepo Girl (2006)
Fly, Daddy, Fly (2006)
Monopoly (2006)
Love Phobia (2006)
A Man Who Went to Mars (2003)
Save the Green Planet (2003)
Friend (2003)
Dr. K
LEE JAE YONG (Yi Jae Yong)
Family: 2 daughters
School: Busan University
TV dramas: Jumong (Prime Minister); 5th Republic (Lee Hak-bong); Emperor of the Sea (Master Jo)
Movies: Dr. K
[Resim: photo15599cw3.jpg]
[Resim: photo15600wn8.jpg]
Bazi hareketleri beni de kizdiriyor ama bu adami bende seviyorum.Aslinda çikarlarini korudugu için kizmamak gerekir.Belki biz fazla duygusal yaklastigimiz için bazen yadirgiyoruz.Sonuçta ayakta kalabilmesi için mantigiyla hareket etmesi lazim.Bulundugu ortama hareket getiren,dizinin sevimli yüzlerinden birisi...
Adamin davranislari süper ya helede o zamanli zamansiz kahkahalari beni bitiriyo.......

sahsen sevdigim sölenemez .. filmin sonunda kaçmasi çok sinirime dokunuyor .. çikarlari hersey onun için çikarlardan olusuyor baska birsey degil ..
yahu adam ne yapti etti yine kendini kurtardi ya pes..
kizlar yargisiz infaz yapmayin ama:fighting29: dizinin sonunda bay jo ya ne oldugunu bilmiyoruz dimi belki de sehirden çikmak isterken öldürüldü yada çine ulasabildi fakat dönene kadar hersey çoktan bitmistiSad dizinin sonunda kendini kaçip kurtardigina kesinlikle inanmiyorum çikarlari her seyin önünde gibi dursa da bazi noktalarda çok iyi bir insan oldugunu kabul edinSmile
canimcim ben yargisiz infaz yapmiyorum sadece kurtulduguna inaniyorum SmileBiggrin
heheBiggrin saka bi yana da insallah kurtulmustur da jang-hwa, sunça, mak bong ve küçük jbgyi yanina almistirSmile
Onun tek düsündügü çikarlariSmileSmileSmileBiraz agir olacak ama ''Nerde beles,orda yerles '' hesabi birazSmileSmile:

Denizler İmparatoru

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi