yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jo Hyun Jae (조현재)
(07-07-2009, Saat: 0:51)angelus2097 yazdı: Ay bu ne ya yerim ben onun tadini sunun sekerligine bakin ays ha bu arada bebekten bahsetmiyorum Jo Hyun Jae Sunbea den bahsediyorum bebek gibi birsey zaten çok sevimli.

(05-07-2009, Saat: 23:39)ecegül yazdı: [Resim: n5093976201110289649.jpg]

Bence de kendimi bebek kucagindaki mi belli degil. BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
(22-05-2009, Saat: 22:08)angelus2097 yazdı: Zavalli oppa dogum gününü askerde yalniz kutlamis ama Jo Hyun Jae severlere duyrulur 28 Mayis 2009 da askerden dönüyor ee bir taraf giderken bir taraf dönüyor darisi Kim jeong hoon un basina Smile ya bu korelilerde en verimli zamanlarinda çocuklari askere aliyorlar umarim rahat bir askerlik geçirmistir
Bu haberi dahah önce yazmistim Smile
(10-07-2009, Saat: 20:13)asli_l.m.h yazdı: Jo hyun Jae nin askerden döndügüne emin misin?Geçen agustosta gitmisti daha 1 yil bile olmamisti ne çabuk dönmüs.Filminin adi ne biliyorsan söyler misin?
http://www.korea-fans.com/forum/showthre...2350773%3B
Filmin adi ''SeonDuk Queen'' filimde ismi King Moo Sanirim 5.i bölümden itibaren var vaktim kisitli oldugu için su an arastramiyorum. Smile
Çok tesekkür ederim verdigin bilgiler için. Askerden bu kadar çabuk dönmesine hem sasirdim hemde sevindim. Smile Dedigin diziyi arastirdim ama Jo Hyun Jae yoktu bu arada.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

Tesekkür ederiz. Smile
Bence de çok tatli ben One Mom Three Dads da görmüstüm orada çok iyiydi. Kalp
Arkadaslar bir duyurum var. Dizinin sayfasina da yazdim ama buraya da yaziyim dedim. Eger aranizda benim gibi 49 days`in Han Kang`i yani Hyun Jae oppayi çok sevenler varsa 9 mayis onun dogum günü ve yabanci bir blogcu Hyun Jae için bir dogum günü hediyesi hazirlamak istiyor. Söyle ki dünyanin heryerinden Hyun Jae fanlari kisa ve özlü bir sekilde dogum günü mesaji gönderecek ve kendisi de Hyun Jae `ye bu mesajlari iletecek. Son gün 14 Nisan. Mesaj kisa olmali ve Ingilizce veya Çince yazilmali. Ingilizce yazarken sorun yasarsaniz zamanim oldugu müddetçe yardimci olurum. SmileMesajiniz daha sonra Korece`ye çevrilecek. Mesajinizi direk bloga ya da blogda verilmis olan e-mail adresine gönderebilirsiniz. Blogun linkini burda vermem dogru olmaz sanirim. Ilgilenenler olursa bana özel mesaj atabilir.
Blogcu Türkiye`den de Kore`yle ilgilenenler oldugunu duyunca çok sasirdi. Bilmiyormus. Ben de anlattim Türkiye`deki Kore forumlarini. Ertesi gün siteye Jo Hyun Jae `nin Türkiye`den de bir seveni oldugunu yazdi. ( Sadece Turkey diye belirtti ama olsun) Sizden ricam eger mesaj göndermeyi düsünüyorsaniz elinizi biraz çabuk tutun. 4 güncük kaldi. Smile Smile
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

Her haliyle hos. Smile
Ne karizma adam be.. Askitom..
49 Days dizisindeki rolünü çok seviyorum bu adamin. ^^ Gerçekten basarili bir oyuncu. Smile
49 days te çok basariliydi...
Üst dudagi çok hosuma gidiyor. Biggrin Biggrin
[Resim: shutupflowerboybandtvnd.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi