Yorumları: 336
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
42
11-07-2009, Saat: 16:46
(Son Düzenleme: 03-07-2011, Saat: 21:33, Düzenleyen: big-bang.)
Çok tesekkür ederim verdigin bilgiler için. Askerden bu kadar çabuk dönmesine hem sasirdim hemde sevindim.

Dedigin diziyi arastirdim ama Jo Hyun Jae yoktu bu arada.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
Yorumları: 336
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
42
10-04-2011, Saat: 18:21
(Son Düzenleme: 01-05-2011, Saat: 2:27, Düzenleyen: lüteb89.)
Arkadaslar bir duyurum var. Dizinin sayfasina da yazdim ama buraya da yaziyim dedim. Eger aranizda benim gibi 49 days`in Han Kang`i yani Hyun Jae oppayi çok sevenler varsa 9 mayis onun dogum günü ve yabanci bir blogcu Hyun Jae için bir dogum günü hediyesi hazirlamak istiyor. Söyle ki dünyanin heryerinden Hyun Jae fanlari kisa ve özlü bir sekilde dogum günü mesaji gönderecek ve kendisi de Hyun Jae `ye bu mesajlari iletecek. Son gün 14 Nisan. Mesaj kisa olmali ve Ingilizce veya Çince yazilmali. Ingilizce yazarken sorun yasarsaniz zamanim oldugu müddetçe yardimci olurum.

Mesajiniz daha sonra Korece`ye çevrilecek. Mesajinizi direk bloga ya da blogda verilmis olan e-mail adresine gönderebilirsiniz. Blogun linkini burda vermem dogru olmaz sanirim. Ilgilenenler olursa bana özel mesaj atabilir.
Blogcu Türkiye`den de Kore`yle ilgilenenler oldugunu duyunca çok sasirdi. Bilmiyormus. Ben de anlattim Türkiye`deki Kore forumlarini. Ertesi gün siteye Jo Hyun Jae `nin Türkiye`den de bir seveni oldugunu yazdi. ( Sadece Turkey diye belirtti ama olsun) Sizden ricam eger mesaj göndermeyi düsünüyorsaniz elinizi biraz çabuk tutun. 4 güncük kaldi.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
Yorumları: 109
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
16
Ne karizma adam be.. Askitom..