yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jjimjilbang (찜질방)
Konu için tesekkürler farkli bir konu olmus. Biggrin
Gerçekten dizi veya filmlerin hemen hepsinde bir hamama gitmektir gidiyor... Aslinda kültürlerimizin benzer olmasi çok güzel, bizde de suan çok olmazsada eskilerde hamama gitme gelenegi yaygindi. Biggrin
SO Jİ SUB <3

Kore dizilerinde çok sik rastliyoruz benimde çok hosuma gidiyor özellikle havlu baglama sekilleri...Tanitimda çok güzel olmus ellerinize saglik. Alkis
Güzel tanitim için çok tesekkürler..
Havlu baglama sekli süper Biggrin
Bu sekilde havlulardan bende yapiyorum hatta annemgil küçük ayicik diyorlar bana Biggrin Emegine saglik ablacim..Smile
Hamama bak ya sinema salonu bile var ne güzel hemen Kore'ye gitmek istiyorum ya ben. Aglama
Bebekler de çok tatli yanaklarini isirasim geldi. Biggrin Emegine saglik canim çok güzel olmus. Alkis
[Ours' not fake!]

İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
Her yastan insan, aradigin ne varsa hersey var, yani özel PC odasi, sinema salonu hatta uyuma odasi bile var (eger birgün bu hamamlara gidersem kesin bu odaya girerim ben Biggrin). Harikaymis gerçekten. Onay Hatirliyorum ben de bir dizide görmüstüm bu hamamlari ama hakkinda hiç bir bilgim yoktu, tesekkürler ablacim. Opucuk
Some of you may remember me...
Havlulari baglama sekilleri çok hosuma gitti... Dizilerde çok rastlamistim ve daha önce Jae Jin'inde bu sekilde havlu bagladigini görmüstüm. Demek ki bu bir gelenekmis.. .Biggrin Bu güzel konu için tesekkürler... Alkis
Çok güzel paylasim tesekkürler.
(17-03-2010, Saat: 21:24)PerSpEcTiF yazdı: Havlulari baglama sekilleri çok hosuma gitti..Dizilerde çok rastlamistim ve daha önce Jae Jin'inde bu sekilde havlu bagladigini görmüstüm. Demek ki bu bir gelenekmis.. Biggrin Bu güzel konu için tesekkürler.. Alkis

Evet benim de çok hosuma gidiyor o havlu baglama sekilleri,çok seker oluyorlar özellikle küçük çocuklar... Biggrin
Ama gerçekten hamam kültürleri çok degisikmis bu kadar detaylisini bilmiyordum.Konu için çok tesekkürler ablacim... Opucuk
Sanirim kadin erkek kismi karisikti saunada, güzel paylasim. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi