Ay evet dizilerde, filmlerde hep buralara gidiyorlar çok merak ediyordum burayi çok sag ol.
BOM!
-Twitter'ım-
|
Jjimjilbang (찜질방)
|
|
Ay evet dizilerde, filmlerde hep buralara gidiyorlar çok merak ediyordum burayi çok sag ol.
BOM! -Twitter'ım-
Yine özenli bir konu hazirlamissin ablacim. Bu hamami sik sik görürdük film veya dizilerde olsun... Ama hamamda birseyler yemeleri biraz garibime gitti dogrusu. :d Eline emegine saglik.
![]()
17-03-2010, Saat: 20:46
Havlu baglama sekli çok seker ve çok kolay. Bende dustan çikinca böyle baglarim artik.
Hakkınızı helal edin. ~
Çok güzeller ya.
Türkis hamam kadar olamazlar da.
Çok güzel ya bu hamam
Eminim gidenler çok hos vakit geçiriyorlar... ![]() Tesekkürler Tugba.
Song II Gook Ve Papatya
17-03-2010, Saat: 20:48
17-03-2010, Saat: 20:49
Yorumlariniz için tesekkür ederim arkadaslar.
@mavisülün'e... O bebekleri bayagi aradim. Çok tatlilar... Havlularla daha tatli olmuslar, iki kulak. :muzikgurubu:
Hakkınızı helal edin. ~
17-03-2010, Saat: 20:50
(Son Düzenleme: 08-04-2010, Saat: 21:15, Düzenleyen: littleyuri.)
Hatirlamaya çalisiyorum izledigim dizilerden...
My Girl'de Ju Yoo Rin ve Jeong Woo ikisi gitmislerdi, oradaki kadinlar Jewong Woo'nun kiz güzelligine sahip oldugu felan söylemisti sanki. Çok eskiden izledigim için tam hatirlayamadim. Bir de Sweet 18'de kizlar çetesi gibi bir sey var, o çetenin kizlari gidiyolardi sanki.
Çok seker bebisler güzel bir tanitim olmus canim Kore dizilerinde görmüstüm.
(17-03-2010, Saat: 20:36)sunshine yazdı: Modern Kore dizilerini izleyenler bilir, muhakkak her dizide bu hamama giden karakterler vardir. Saatlerce sohbet edip sauna da kalirlar. :img-hysterical: Evet, haslanmis yumurta olmazsa olmaz Ellerine saglik canim,çok güzel bir konu hazirlamissin. Bir çok dizide ve filmde rastlamak mümkün bu hamamlara. (17-03-2010, Saat: 20:46)sunshine yazdı: Havlu baglama sekli çok seker ve çok kolay. Bende dustan çikinca böyle baglarim artik.Özellikle çocuklarda çok güzel duruyo.r
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|