yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jindo Village Anchovies

Jindo Village Anchovies / Jindo Köyü Hamsi

[Resim: fom12006111612381500.jpg]

Jindo hamsileri, Kore’nin en temiz denizlerinde avlanır. Jindo denizlerinde neredeyse hiç pislik yoktur ve arıtma çok hızlıdır.

Jindo denizleri 230 adaya sahiptir ve çeşitli balıkçılık kaynakları ve besleyici tuzlarla doludur. Deniz ürünlerimiz kalitelidir ve ülke çapında yüksek fiyatlara satılır. Ayrıca, hamsilerimiz besleyici tuzlarla dolu denizlerde, geleneksel metotlar kullanılarak üretilir.

Kurutulmuş hamsi, kalsiyum kralıdır, temel gıdaları boldur, çok miktarda protein ve yağ içerir, nükleik asidi boldur, şeker hastalığını, hipertansiyonu ve erken yaşlanmayı önler. Çocuk gelişimi için kalsiyum ve diğer gıdaların en harika kaynağıdır.

Çeviri: th_ezgi_bill

[Resim: fom22006111612381546.jpg] [Resim: fom32006111612381562.jpg]

English

Jindo anchovies are caught in Korea’s cleanest seas. Jindo Seas has almost no source of contamination and its fast currents quickly purify contamination.

Jindo Seas has about 230 islands and is full of various nutritious salts and fishery sources. Our seafood comes in high quality and is sold at high prices nationwide. Also, our anchovies are produced using traditional methods in the seas full of nutritious salts.

Dried anchovy, the king of calcium, is abundant in basic nutrients, such as protein and fat, and contains large amounts of nucleic acid and EPA that prevent aging, hypertension, and diabetes. It is a greatest source of calcium and other nutrients essential for growing children.

Kaynak / Source
[Resim: istra.jpg]
Çok yararli bir balik. Abaza
Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Ayiptir söylemesi bu aksam yemekte vardi ama nefret ettigim için yemedim. Biggrin
Yararlarini yazdiginiz için tesekkürler. Belki bir ara denerim. Biggrin Ölmem ya degil mi? Biggrin
Tesekkürler. Smile
Hello,Hello you Infinite boy !
Hamsiyi çok severim ben ya. Onay
Burada yararlarini iyice ögrenmis oldum.
Konu için tesekkürler canim... Kalp
Bir Karadenizli olarak pek bir severim, Korelilerle bir ortak yön buldum kendime. BiggrinBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Baligi nedense sevmiyorum ama çok faydali birsey. Biggrin
Konu ve çeviri için sagol canim. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi