yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jindo Spring Onion
#1
Jindo Spring Onion / Jindo Bahar Soğanı

Bahar soğanları (taze soğan) ülke genelinde ekilir fakat Jindo bahar soğanları yemek suyu üzerinde durmasıyla tanınır. Ayrıca sapı kesildiği zaman daha fazla muköz sıvı üretir ve daha fazla besinleri, kokuları ve tatları içerir.
Bu nedenle birçok restoran Jindo bahar soğanını tercih eder.

Çeviri: heoftma

Kaynak


[Resim: pasn.jpg]

ENGLISH

Spring onion is cultivated nationwide, but Jindo spring onion is characterized by how it floats in broth. Also, the stem produces more mucous liquid when it is cut and contains more nutrients, fragrances, and tastes.
Therefore, many restaurants prefer Jindo spring onion.

Source
~~ SMTown ~~
Cevapla
#2
Bu bizim buradaki soganlara benziyor. Biggrin
Salatasi iyi olur. Abaza
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Cevapla
#3
Paylasim için tesekkürler. Onay
[Resim: 9340.png]
Cevapla
#4
Güzelmis soganlar. :d
Tesekkür ederiz. Onay
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi