yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jin Mi (Han Kuk Kwan) Restaurant
soon yazdı:Sarangni dostlari Istanbulda yasiyorsaniz ya da Istanbul’a ziyaret için gelirseniz mutlaka yolunuzu Sultan Ahmete’e düsürün ve bu güzel kore lokantasi Han Kuk Kwan’a gidin.Böylece ilk elden kore yemeklerinin lezzetini tatmis olmakla kalmayacak hemde ekonomik bir fiyata gözünüzde karninizda doyacaktir emin olun.

Tüh ya bilseydim Sultanhametteyken giderdim oraya ailemle.. Mis gibi Kore ziyafetini kacirmisiz..Smile Cok tesekkürler bu lokantayi bizlere tanittigin icin, ve lokantaya gidip bize orayi anlatanlara da tesekkürler.. Biggrin

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Choi Sujong yazdı:Çektigim resimler kuzenime çatalda getirmisti garsonlar Biggrin ama ben çubuk kullandim heheBiggrin

[Resim: DSC00298.jpg]

[Resim: DSC00301.jpg]

[Resim: DSC00303.jpg]

Çok güzel Eda,bizim için fotoda çekmissin tesekkürler...
Bu arada çubukla yemek yiyen o el sanami ait... BiggrinHappy0064
Song II Gook Ve Papatya

Bu konuyu hatirladim .Ama gitmek nasip olmadi.Insallah birgün giderim.Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
papatya yazdı:
Choi Sujong yazdı:[Resim: DSC00303.jpg]

Bu arada çubukla yemek yiyen o el sanami ait... Biggrin

Evet Emine abla benim elim o Biggrin
Will u be there?
Choi Sujong yazdı:
papatya yazdı:
Choi Sujong yazdı:[Resim: DSC00303.jpg]

Bu arada çubukla yemek yiyen o el sanami ait... Biggrin

Evet Emine abla benim elim o Biggrin

Elinle tanismis olduk Eda...Bu arada orda bende olmak isterdim,yemekler çok güzel görünüyor..
Song II Gook Ve Papatya

Hahaha Biggrin Biggrin
Ya aslinda tadlari pek iyi degil açik söylemek gerekirse örnegin pilav var yani lapa bokumbapin yumurtasinin altinda ne tuz ne yag falan resmen lapa. Biggrin Ama zevkler ve renkler tartisilmaz insallah sizler begenirsiniz giderseniz. Smile
Will u be there?
Choi Sujong yazdı:hahaha Biggrin Biggrin
ya aslinda tadlari pek iyi degil açik söylemek gerekirse örnegin pilav var yani lapa bokumbapin yumurtasinin altinda ne tuz ne yag falan resmen lapa Biggrin ama zevkler ve renkler tartisilmaz insallah sizler begenirsiniz giderseniz Smile

Ins.Ben simdi Ankara'da Kore restorani varmi diye netten arastiracagim,
varsa mutlaka gidecegim...Bende elimin fotosunu çektircem...Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

ya aslinda tadlari pek iyi degil açik söylemek gerekirse örnegin pilav var yani lapa bokumbapin yumurtasinin altinda ne tuz ne yag falan resmen lapa Biggrin ama zevkler ve renkler tartisilmaz insallah sizler begenirsiniz giderseniz Smile

Ben kore restauranina gittigimde yedigim (senin degiminle lapa Biggrin) pilava bayildim.. Olsa da yesem yine Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

FiLiZz53 yazdı:

Ben kore restauranina gittigimde yedigim (senin degiminle lapa Biggrin) pilava bayildim.. Olsa da yesem yine Smile

Dedigim gibi zevkler ve renkler tartisilmaz Biggrin Biggrin
Will u be there?
Arkadaslar ben de merak ettim. Sultanahmete genelde gideriz arkadaslara ama onlari oraya girmeye ikna edemem herhalde ve yemekelr konusunda benimde gicik bir huyum var ne yabanci yemekleri yiyebilirim ne de midem her yemegi alir. Sadece çay içsek olurmu acaba. Yada tatlilari yokmu acaba tatli konusunda hiç ayirim yapmam. Keske sitece gidebilsek...Hemde tanismis ve kaynasmis olurduk. Sanirim Ankarada bir tanisma yapilmis. Istanbulda olur mu acaba..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi