Yorumları: 3,095
Konuları: 153
Teşekkür Puanı:
555
soon yazdı:Sarangni dostlari Istanbulda yasiyorsaniz ya da Istanbul’a ziyaret için gelirseniz mutlaka yolunuzu Sultan Ahmete’e düsürün ve bu güzel kore lokantasi Han Kuk Kwan’a gidin.Böylece ilk elden kore yemeklerinin lezzetini tatmis olmakla kalmayacak hemde ekonomik bir fiyata gözünüzde karninizda doyacaktir emin olun.
Tüh ya bilseydim Sultanhametteyken giderdim oraya ailemle.. Mis gibi Kore ziyafetini kacirmisiz..

Cok tesekkürler bu lokantayi bizlere tanittigin icin, ve lokantaya gidip bize orayi anlatanlara da tesekkürler..
When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.
Yorumları: 3,436
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
1,350
Bu konuyu hatirladim .Ama gitmek nasip olmadi.Insallah birgün giderim.Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Yorumları: 3,095
Konuları: 153
Teşekkür Puanı:
555
When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.
Yorumları: 2,225
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
98
25-10-2008, Saat: 22:57
(Son Düzenleme: 08-08-2010, Saat: 21:59, Düzenleyen: ***müberra***.)
Arkadaslar ben de merak ettim. Sultanahmete genelde gideriz arkadaslara ama onlari oraya girmeye ikna edemem herhalde ve yemekelr konusunda benimde gicik bir huyum var ne yabanci yemekleri yiyebilirim ne de midem her yemegi alir. Sadece çay içsek olurmu acaba. Yada tatlilari yokmu acaba tatli konusunda hiç ayirim yapmam. Keske sitece gidebilsek...Hemde tanismis ve kaynasmis olurduk. Sanirim Ankarada bir tanisma yapilmis. Istanbulda olur mu acaba..
So Ji Sub-My Girl-Coffee Prince-Lee Dong Wook-Lee Min Ho-I'm Sorry I Love You-BOF-Hyun Bin-Song Seung Hun-Radio K-Pop - God Of Study-C.N. Blue-Big Bang Fan Club