yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jin Mi (Han Kuk Kwan) Restaurant
Resimler için tesekkürler. Smile
Son resimdeki bayani çarsamba günü Piyerloti'de bir grup Koreliyle birlikte gördüm. Çok ilginç.. Dertli

Simdi istanbula yerlesmeyi daha çok ister oldum insallah ekim gibi üniversiteye gitmek nasip olursa buraya da gitmeyi çok isterim sagolun bilgiler için.
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Bu bizim forumun bulusmasindan...

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Bugün bu lokantaya gittik.Ablamin kizi ile birlikte.Kimbap mandu ve kimchi yedik.En çok manduyu begendim. sonunda bir hayalime kavustum.Tek sorun evden çikarken fotograf makinesini unutmus olmamizdi. Ordan da seul lokantasina gittik. Ordakiler çok güleryüzlüydü içeriyi gezmemize izin verdiler. güzel bir gündü...
Vay be herkesin burda bir anisi varmis. Biggrin Anlatan arkadaslar çok tesekkürler. Bilgiler ve resimler için de tesekkürler. Smile
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Bütün paylasimlar için tesekkürler. Smile
Burdan arastirdiktan sonra bende bir arkadasimla gittim, çok güzeldi.
Ben garsonlar falan da Koreli olur zannederek gitmistim ama degilmis. Biggrin
Gitmenizi tavsiye ederim bende. Smile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Istanbulda'ymis belki gidebilirim...Açiklama için tesekkürler. Smile
Kore yemeklerini merak edip burdan arastirmistim bende bikaç tane yer ve sonunda Jinmi ye gitmeye karar vermistim.iyiki de gitmistim yemekleri çok güzel,damak tadimiza uygun yemeklerdi,ramene orda hayran olmustum ve o günden beri her firsatta yiyorum..Kore omleti ve soya sosuda kesinlikle denenmesi gereken yemeklerden ayrica yemek yaninda farkli çesitlerde tursularda veriyolar tadlari gayet hos..yemeklerde çok baharat var ama rahatsiz etmiyo tek sorun fazla tuzsuzlar..her seye ragmen oraya gitmeme vesile olan bu tanitim için çok tesekkürlerSmile

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
En kisa zamanda bende gidecegim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi