yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeon Woo Chi : The Taoist Wizard / 전우치 (2009)
JEON WOO CHI : The Taoist Wizard / 전우치 (2009)
[Resim: jeonwoochithetaoistwiza.jpg]

Yönetmen : Dong-hun Choi
Yayın Tarihi : Aralik 2009
Bütçe : $ 12 Milyon
Dil : Korece
Ülke : Güney Kore
Oyuncular : Dong-won Kang as Jeon Woo-chi,
Su-jeong Im as In-kyeong Seo,
Yun-seok Kim

http://www.jeonwoochi.co.kr/

>>> Filmin Capslerine Bakmak İçin Tıklayın. <<<

"Jeon Woo-chi Choseon Hanedanligi zamaninda 1509 yılında başlayan ve üç Taoist büyücünün etrafında gelişen bir hikayeyi anlatıyor. Hikayede Jeon Woo Chi (Dong-won Kang) adlı bir büyücü, onun köpegi, dalkavuk bir kral, cin cüceler ve kehanetleri açıga vuran bir çalgı yer almakta. � Bir gün Jeon Woo Chi hiç suçu olmadan eski bir parsömene sıkışıp kalıyor. Hikaye bununla başlıyor. �

Aradan asırlar geçer ve 2009 yılı olur. Bahsedilen büyücüler uzun bir dinlenme süresinin ardından tekrar göreve çagırılırlar. Çünkü cin cüceler ortaya çıkmıştır ve sürekli olarak toplumu rahatsız etmektedirler. Çagırılan büyücüler arasında Jeon Woo Chi�de vardır ancak sorun şudur; Jeon Woo Chi süper kahraman yeterliliginde degildir, boş gezip duran ve kadınlara düşkün olan bir karakteri vardır."

http://www.youtube.com/watch?v=qovH4aci2UI

English
"Jeon Woo-chi" begins in the Chosun Dynasty in 1509 and involves a trio of Taoist wizards, a magician named Jeon Woo Chi (Dong-won Kang) and his dog, a corrupt king, evil goblins, and a prophetic pipe everyone is after. Eventually Jeon Woo Chi becomes sealed inside an ancient scroll for a crime he did not commit.

Jumping ahead to the year 2009, the wizards are called out of peaceful retirement as goblins start appearing in modern Korea to wreak havoc all around. The trio call on Jeon Woo Chi, who is released from his ancient scroll entrapment, in to save the day. Problem is Jeon Woo Chi, a kind of anti-superhero, becomes more interested in sight-seeing and womanizing in modern day Korea."
Çeviri:Setsuna

Setsuna ve Onelen'e katkilarindan dolayi tesekkürler.
Ellerine saglık Beyza' m güzel bir tanıtım olmuş. Alkis
Kim Hyun Joong

Ellerinize saglık çok hoş bir tanıtım olmuş. Biggrin
Çok güzel bir tanıtım olmuş ellerine saglık Beyza. Alkis
Bu filmi izlemezsem ölürüm ya. Biggrin Biggrin
(19-10-2009, Saat: 20:49)Setsuna yazdı: Bu filmi izlemezsem ölürüm ya. Biggrin Biggrin

Aman Damla'cıgım sen bize lazımsın. Biggrin
Film gösterime girsin 1 yıl daha bekleriz herhalde çeviri için. Sad
Tanıtım için teşekkürler canım, eline saglık. Alkis Merakla bekleyecegim bir film daha. O kadar bütçe ayrılmış, izlemesek olmaz. Smile
(29-10-2009, Saat: 22:07)wiseacre_daisy yazdı: Tanıtım için teşekkürler canım, eline saglık. Alkis Merakla bekleyecegim bir film daha. O kadar bütçe ayrılmış, izlemesek olmaz. Smile

Bütçeden ziyade Kang Dong won olması acayip cezbediyor beni... Bu filmden sonra daha bir vurulacagım kesin kendisine. Kalp
Daha izlemeden hayran kaldım ben. Biggrin
Paylaşım için sağ ol emegine saglık. Smile
Yaşasın Kang Dong 'cugum oynuyor. Onu yeni bir filmde görmek beni çok sevindiriyor. Ellerinize saglık tanıtım ve fotograflar çok güzel inşallah izleyeceğim...
=) =)
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi