Aldigim son bilgilere göre aramizda kararini vermemis olup yorum yazan arkadaslar varmis.O kendini biliyor sarkisini armagan ediyorum kendisine ayrica lüfen herkez fikrini söylerse sevinirim dostu düsmani seçelim

Jang-Hwa Mı,Chae Ryung Mu?
|
Aldigim son bilgilere göre aramizda kararini vermemis olup yorum yazan arkadaslar varmis.O kendini biliyor sarkisini armagan ediyorum kendisine ayrica lüfen herkez fikrini söylerse sevinirim dostu düsmani seçelim
![]()
Jang Hwa diyorum...
Kullanicimi açsak
![]()
Ali versene oyunu bize inat yapiyorsun degil mi?
Hakkınızı helal edin. ~
Vermesin Tugbacim sen bosver.Hele bu saat'en sonra Jang Hwa ya hiç vermesin........
Hehe zaten versede birsey degismez ki
![]() ![]() ![]()
Bu aliskanlik oldu zaten oylama bitmeden bitmis gibi yapmak.Kim ne derse desin Jang Hwa dir esas kiz.Kiz olaylarin seyrini degistirecek kadar mühim lütfen arkdaslar.Chae Ryung kisisel olarak begenebilirsiniz ama daha fazlasi hayir olmaz olamaz..
Olur olur ben asigim ona..
![]() ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Elbette canim esas kizimiz Jang Hwa ona diyecek lafimiz yok.Kendilerini çok severim bu arada ama Chae Ryung baska ya bambaska hem de.........
Hakkınızı helal edin. ~
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|