yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang-Hwa Mı,Chae Ryung Mu?
Buda sorumu ya ???

Jang Hwa tabiikide bu kadin hayallerinizde göremeyeceginiz türden birsey.......
Abartmayalim ya.Dünyada göremeyecegimiz tür müSmileSmileSmile??

Denizler İmparatoru
Carpathia ya katiliyorum Biggrin
| ^ | | \
|_ ∂єηιzℓєяιмραяαтσяυ_| ||'""|""\_
| __________ l | |__|__|___| )
(@) (@)"""""**|(@) (@)****|(@)

denizlerimparatoru yazdı:Carpathia ya katiliyorum Biggrin

Iste güzelden anlayan biri daha ..
Ya simdi sen dizideki herkes için öyle diyorsunda allah askina ya bir Jang-Hwa ya bak birde digerlerine , bence kesinlikle ayri bir güzellik ve hanimlik !!!!!
Jang Hwa yi hiç sevmesem de masallah dedirtecek kadar güzel ve zarif su götürmez bi gerçek ama kesinlikle Jang Hwa bir tarafa digerleri bir tarafa diyemeyiz çünkü bence dizideki en güzel 3. bayan Jang Hwa en güzeli ise kuskusuz Chae Ryung Smile senaristlerin Chae Ryung ne kadar acimasiz davrandiklarini görmüyormusunuz ya kizcagiza vermisler 3-4 kiyafet dizi boyunca onlari giymek zorunda kaliyor birde Jang Hwa ya bakin neredeyse bir giydigini bir daha giymiyor o yüzden de Chae Ryung dan daha zarif gibi duruyor ama kesinlikle degil zaten Chae Ryung çuval giysede dünya güzeli...
Bence Jang Hwa o kiyafetleri giymesede Chae Ryung nin kiyafetlerinide giysede Chae Ryung kadar zarif gözükür So ae çok güzel bir bayan BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Kizlar niye böyle dediniz ki simdi?Chae Ryung ye ne giyse yakisir.O kadar zarif , o kadar tatli ki.Bu arada Jang Hwa'da öyle tabi.Ikisini de çok seviyorum ben.Ama en çok Chae Ryung 'yi.Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Chae Ryung dünyanin en iyi doktorlari,modacilari,kuaförleri,sitilistleri müdahele etse Jang Hwa nin saçinin teli olamaz diyorum ve Chae Ryung cilari çileden çikarmak istiyorum..Biggrin
piskoz yazdı:Chae Ryung dünyanin en iyi doktorlari,modacilari,kuaförleri,sitilistleri müdahele etse Jang Hwa nin saçinin teli olamaz diyorum ve Chae Ryung cilari çileden çikarmak istiyorum..Biggrin

Iste olay bu sonuna kadar katiliyorum , jJang Hwa ya

Ismini telafuz ederken bile böyle o bebek yüzü aklima geliyor içim içime sigmiyor birde yokkmu o aglayisi.

Bir insan bu kadar güzelmi aglar ...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi