Bence Chae Ryung çok kibar sevimli bir bayan Jang Bo Go ile de çok yakisiyorlar....

Konuyu Oyla:
Jang-Hwa Mı,Chae Ryung Mu?
|
Yasadigi onca talihsizlige ragmen ki ilk defa izleyenler birsey görmedi daha,hala sapa saglam ayakta durabiliyor.Madama,asiri ilgisiz abisine,annesizlige,babasizliga ragmen yükseldi basarilar elde etti ve Madami köseye sikistirdi.Jang Hwa bir tane........
Evet kariyer için ellinden geleni yapti ama aski için ben ellinden geleni yaptigina inanmiyorum..
Zehram iste budur evet Jang Hwa kariyeri için pek çok zoru basardi Madam Jamiyle yaristi daha ne olsun ama aski için ellinden geleni yapmadi yapsaydi simdi Jang Bo Go ile mutlu bir hayatlari olurdu Chae Ryung ise tam tersi asik olduktan sonra kariyerini elinin tersiyle bir kenara itti kizcagiz ve bu onu benim gözümde en tepeye çikarmaya yetti
![]()
Ne yapmasini istiyordunuz mesela,Jang Bo Go'nun hayati için Yeomun yaninda kalmayi kabul etti hemde Chae Ryung yüzünden,o çok begendiginiz Chae Ryung Yeom tarafindan kaçirilmasaydi böyle olmazdi.Hani çok iyi dövüs biliyordu bu kiz hani abartiyorsunuz siz hep,koruyamadi bir kendini Jang Hwa'nin hayati onun yüzünden mahvoldu....
Insan konu ask oldumu birkere söz verir birine seni seviyorum dediysen ona söz vermissin demektir ve Jang Hwa a da o sözü ilk olarak Jang Bo Go ya verdi ama onda o sözü tutacak cesaret olmadi bence.
Bence Jang Hwa da cesaret namina bir sey yok.....
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız gavsnia yazdı:Evet kariyer için ellinden geleni yapti ama aski için ben elinden geleni yaptigina inanmiyorum.. Katiliyorum sana canim..Kisa özet bu olmali...Aski için yapabilecegi seyleri yapmiyor.... Denizler İmparatoru
Jang Bo Go için yapmadigi fedakarligi bir kenara birakalim.Yasadigi onca seye ragmen Madama,kafasiz abisine,son iki yilda yasadiklarina ragmen hala ayakta,intikam pesinde degil yasadiklarindan ders almis ve birseyleri degistirmeye çalisiyor.Dövüs sanatlari bilmiyor diye napalim yani simdi.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi