yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Geun Suk Fan Club / Jang Geun Suk Sevenler Kulübü 233 Üye
Park Shin Hye ile gittigi Japonya'dan hayranlarina sarki söylerlerken:

[Resim: 20100627yourebeautifulf.jpg]
[Resim: 20100628anjell2460x651.jpg]
Heechul'un dogum gününde:

[Resim: 20100708heechulbday1460.jpg]
[Resim: 20100710heechulbday460x.jpg]
Katildigi Bir Programdan; Saçlariyla ilgili konusuyor burada. Biggrin

[Resim: 20100620celebnewsgeunsu.jpg]
You're Beautiful'da yapilan 100 saç sekli. Biggrin

[Resim: 20091118jgshairstyle01.jpg]
Özge inanmiyorum sana gipta ederdim tek enisteye takildin diye bu kadar zmanadir simdide benimkine mi göz koydun. Kizgin O senin enisten ve hep öyle kalacak. :img-bee:
Ayse'm kizma ya. Biggrin Ne yapayim askin gözü kör olsun iste. Biggrin Kime konacagi belli olmuyor ki. Biggrin Deme öyle ya kuma olduk artik haha. Biggrin Opucuk
(11-08-2010, Saat: 13:44)*mygirl* yazdı: Özge inanmiyorum sana gipta ederdim tek enisteye takildin diye bu kadar zmanadir simdide benimkine mi göz koydun. Kizgin O senin enisten ve hep öyle kalacak. :img-bee:

Ayse'm Özge benim kumamdi simdi senin kuman oldu valla Özge'nin imzasi'ni görünce bende bir sok geçirdim ilkönce Biggrin Seo'suz bir imza ve Özge sok etki yapti ne diyelim hayirlisi olsun yeni kuman Ayse'm.Not:Özge Seo'yu unutma zaten garibimi hatirlayan birkaç kisi kaldi:img-cray:.

Fotograflar süper bu arada Özge'm ellerine saglik. Ah GeunSuk eskiden Seo'dan sonra MinHo ile birlikte ikinci oppam olan GeunSuk ne olurdu su saçlarini uzatmasaydin o tatli yakisikli sirin suratina gidiyormu hiç kisa saçli hallerini özledim. Ofkeli
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Geun Suk kisa saçliyken çok daha erkeksi ve karizmatik duruyorAbaza ama ben uzun saçi da yakistiriyorum ayri bir sirinlik katiyor onaBiggrin
Özelikle saçlarini topuz falan yapinca çok yakisikli oluyorAbaza BiggrinBiggrin

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

(11-08-2010, Saat: 14:02)06_CraZy_06 yazdı: Geun Suk kisa saçliyken çok daha erkeksi ve karizmatik duruyorAbaza ama ben uzun saçi da yakistiriyorum ayri bir sirinlik katiyor onaBiggrin
Özelikle saçlarini topuz falan yapinca çok yakisikli oluyorAbaza BiggrinBiggrin

Canim topuz yapinca yakisiyor zaten toplu sonuçta toplayinca bende begeniyorum ama saçlarini saliyor ya yüzü çok güzel oldugu için kiz gibi oluyor.

Benim begendigim halleri B.Virus ve Baby and Me.

[Resim: 20091110155605111521.jpg]

[Resim: 4hzl001.jpg]

[Resim: 1zcjts91.jpg]

Fan Club imza yarismasina katildigim zamandan imza .

[Resim: geunsuk6.jpg]
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Ben kimseyle kuma olmam. Kizgin Ayrica Geun Suk her haliyle tatli ama uzun saçli seviyorum askimi hele saçini toplayinca daha bir baska oluyor. Abaza Ramazanda oruçlu oruçlu yazdirmayin beni simdi. Dodgy

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi