yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
basak tarak mevzusuna bittim bekliyodum zaten ne zaman bahsedicen diye hakkaten iyi oldu ya gözümüz gönlümüz açildi biraz.
gavsnia yazdı:basak tarak mevzusuna bittim bekliyodum zaten ne zaman bahsedicen diye hakkaten iyi oldu ya gözümüz gönlümüz açildi biraz.

ben daha nelerden bahsedicemde dizide ki karakterler hakkinda arkadasin hatiri var diye susuyorum
ama Tarak olayinda bugünkü bölümde resmen öldüm gülmekten sanki her bölümde adamin yüzünde nurlar açiyor neydi o eski hali birara karayip korsanlarindan firladi filan sandim jangbogo yu:icon_lol:
benim burda olma sebebimse yeoum-jang kimse onun ginbi ask acisi cekmemistir ben haric aci bi durum olsade kaderleriiz ayni sonumuz farkli olacak kesin
ARKADASLAR LÜTFEN DIZININ ILERLEYEN BÖLÜMLERI ILE ILGILI BILGILER VERMEYIN
DIZIYI BU SEZON ILK DEFA IZLEYEN ARKADASLARIMIZA LÜTFEN SAYGI GÖSTERELIM
Mashimaro harikasin sonunda 20 olduk.
Hakkınızı helal edin. ~
ewet Mashimaro harikasin......
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Yetisti can dostumSmileSmileSmile

Denizler İmparatoru
india yazdı:janbogooooooooo

Hosgeldin Bahar...Smile
india yazdı:janbogooooooooo

ooo hosgeldin Baharim SmileSmile

yanliz arkadaslar yorumlariniza öldüm gülmekten BiggrinBiggrinBiggrin bu nasil bir sevinçtir 20 olduk diye
panik yapmayin j.bogo yeomu elbette geçer (hata ben yeomun bukadar oy almasina sasmis durumdayim ama sanirim bunun sebebi bu oylamanin yeomun çok kötü hallerinin oldugu bölümlerden önce yapilmasi )
ebru_yeom yazdı:
india yazdı:janbogo

ooo hosgeldin Baharim SmileSmile

yanliz arkadaslar yorumlariniza öldüm gülmekten BiggrinBiggrinBiggrin bu nasil bir sevinçtir 20 olduk diye
panik yapmayin j.bogo yeomu elbette geçer (hata ben yeomun bukadar oy almasina sasmis durumdayim ama sanirim bunun sebebi bu oylamanin yeomun çok kötü hallerinin oldugu bölümlerden önce yapilmasi )

Olaya gayet iyi yaklasmissin Ebrucugum Tebrikler.
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi