yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
Jang bo go dan asla vazgeçemem tipki jang hu va nin dedigi gibi son nefesime kadar senin anilarinla yasayacagim ve anilarimizi yasatacagimSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Jangbogo=Yeom-Jang
Jangbogo=Yeom-Jang
Jangbogo=Yeom-Jang
Jangbogo=Yeom-Jang
Jangbogo=Yeom-Jang
Ikiside Benim Favorim!!!
Daima ve her zaman Yeyum Yang...Happy0064:img-angel_not:
Song II Gook Ve Papatya

bir Jang Bo Go cu olarak Jang Bo Go ama Yeum yang'in da yeri ayri tabi. (ikisini de özledim, güzelim dizimiz bitmeseydin...)
Jang Bo GoSmile Yeomyanga nedense bir türlü isinamiyorum bir çok arkadas yakisikli oldugu için onu seviyor(liseden bi arkadasimda öyleydiBiggrin) ama ben onun yakisikli oldugunuda kabul etmek istemiyorum yakisikli ama degil yaniBiggrin ne olursa olsun Jang Bo Go cuyum çünkü beni daha çok kisilikler ve gerçekler çektiSmile
Gumbo jang bogo gumbo jang bogo favorim yeum da seviyorum ama gumbo baskaSmile
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Gumbo jangbogo baska kimseyi gözüm görmüyorBiggrin
lady seo yazdı:jang bo goSmile yeomyanga nedense bi türlü isinamiyorum bir çok arkadas yakisikli oldugu için onu seviyor(liseden bi arkadasimda öyleydiBiggrin) ama ben onun yakisikli oldugunuda kabul etmek istemiyorum yakisikli ama degil yaniBiggrin ne olursa olsun jang bo go cuyum çünkü beni daha çok kisilikler ve gerçekler çektiSmile

tamamiyle katiliyorum sana lady seo nice güzeller yakisiklilar var ama bos içi baska disi baska bu gibi kimselerle ne evlenilir ne de dostluk kurulabilir mevlananinda dedigi gibi ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol
Tabiki de yeom yang geç kalmisimSmile sagolOnay

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Sonuna kadar Jang Bo Go!
the world is the hapki-do hapki-do is the world..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi