Yorumları: 226
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
65
bence de diziyi ilk kez izleyen arkadaslar dizi ilerledikçe jong bo-go ya olan DOGAL sempatileri artacak ve aslinda olmasi gereken olacak.... bundan emin olun...
Yorumları: 85
Konuları: 2
evet piskoz basakcigima haksizlik etme onun dogustan gelen her soruya cevap verme yetisi var dedigin gibi özelin açik olsaydi kesinlikle cevap verirdi
neyse gelelim bu sayfanin konusuna ben fikrimin degisicegini zannetmiyorum çünkü iyligine kötülügüne,yakisikliligina çirkinligine göre sevmedim tuhaf yargi biçimlerim var benim yeom u seviyorum digre taraftanda chae yi birazcik tuhaf miyim neyim ne dersin basak?
Yorumları: 488
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
60
basak affet nolur cnm ya acemi daha ögrenicek.adim özlem cnm oldumu bida dene bakalim özel msj yazmayi.
hilmi abi haklisin yine haklisin hep haklisin ozaman yasasin yeommmmmm yang.....aciyorum su jbg ya yazik ya saç bas duzeltmeyle olsaydi garibin yüzü hiç gülmicek.ayrica yeoma gelince korsan olsa bile kendine vakit ayirabilmesi ebrudan bile (kendi söyledi)güzel saçlarinin olmasi ayri bi meziyet hilmi abi varya sen olmasan onun bu harika özelliklerini kesfedemicektik.hilmi abi için yasasin yeom yang
Yorumları: 109
Teşekkür Puanı:
7
ben orada hem kaderi yeumu zorladi hemde aski dedim.yaw alt tarafi dizi verin oyunuzu gitsin kizmayin yaw sonuçta jang bogo iyi olsada ben yeumcuyum.
Yorumları: 488
Teşekkür Puanı:
60
geldin yine yanliz pisti olucaktik ayni seyleri yaziyomusuz ben biraz daha yavas davrandim ayrica ankaraya bi heykel dikilcekse butun ankaralilara sorulsun baslardada ben oluyim.arkadaslar hala neyi tartisiyoruz tarsismasiz yeom yang.beklemeyin gelen olmaz