yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
ebru basak kesinlile katiliyorum kabus gibiydi o halleri.dilimde tug bitti arkadaslarima korku filmi olmadigini anlatana kadar surekli bunumu izliyosun sen sorulari.karizmayi topladi yani ama geç oldu biraz.yeoma yorum gerekmez afet o ya
ebru_yeom yazdı:canim msn de anlatirsin bir ara w.s. tadada izlemeyenler var BiggrinBiggrin

sende vuruldun dimi baek kyunga ay çok tatli o yaa kesinlikle karizmatiklik konusunda yeom 1. baek kyung 2. sana anlattigim gibi degilmi yeom onda sanki kendini buldu SmileSmile

j.bogonun saçlari evet köle hallerinde cidden çok kötüydü ama simdiki hallerini begeniyorum ben(zaten sende resimler ekleyerek o büyük degisiklige dikkati çekmistin)pek bir sirin olmus bu hali ama yeomun yaninda tabiki sözü bile edilemez... yeomun saçlarida müthis yaa yani saçlarimi her sabah masayla düzeltiyorum yine onunkiler gibi olmuyoo BiggrinBiggrinBiggrin

son olarak oy kullanmayan arkadaslarim lütfen oy kullaninnnnn Smile

sen nasil istersen Ebru.Smile

Baek Kyungun karizmatikliginin yanisira Yeomda ki ortak bir özelligide dikkatimi çekmisti.Ikiside sela bakiyor dünyaya.zaten sirf bu Bakislari yüzünden ikiz sanmistim onlari ilk gördügümdeBiggrinBiggrinBiggrin
dogru hem Yeom kendisini buldu hemde ben. BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
saka bir yana Baek in ortaya çikmasiyla birçok sorununda cevabi verilmis oluyor dizide bu lafa dikkat edin lütfen...(dizinin tüm bölümlerini izleyen ve sürekli basimizin etini yiyen JBG ci arkadaslarin Dikkatine)

saçlar içinde cidden haksiz miyim o ne rezil saç biçimiydi öyle adam Karayip Korsanlari 2 den firlamis gibiydi.Biggrin
simdi ki halini de pek begendigimi söyleyemem dogrusu.ayrica birsey sorucam JBG.ci arkadaslara siz hiç korkmuyor musunuz heran Jang Bo go nun perugu düsecek diye.vallahi geçen bölümde öyle bir egildi ki selam verirken birara dedim ki kesin simdi rezil olacak da sadik arkadasi yona perugu tuttugu gibi JBG nin kafasina yerlestirecekBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
bunun yani sira birde ata binerken ki hali beni çok sasirtiyor hayir adamin boyu malum atin boyuda malum sen nereden destek aliyorsun da biranda atin sirtina çikiyorsun be adam.
kesin o sahnelerde 2 plan üzerinden gidiyorlardir.Ilkönce tabure getir evladim JBG atin sirtina çikacak deniliyordur çekim esnasinda ortalarda gezinen gariban asistanlara sonrada atin sirtina bindikten sonra ki sahneler baz aliniyordur.yani bunun baska bir açiklamasi varsa ögrenmek isterim kendi adimaSmile

piskoz yazdı:ebru basak kesinlile katiliyorum kabus gibiydi o halleri.dilimde tug bitti arkadaslarima korku filmi olmadigini anlatana kadar surekli bunumu izliyosun sen sorulari.karizmayi topladi yani ama geç oldu biraz.yeoma yorum gerekmez afet o ya

kabusuda geçmisti bence artik yeni bir boyut kazandirdi adam diziye.
hayir dizinin konusu ortada cidden hiç mi düsünmemis sanat yönetmenleri ya kardesim biz bu adami niye bu kadar rezil bir sekilde tasvir ediyoruz diye.hayir adamin gerçek hayat hikayesine bakacak olursaniz cidden o dönemin kosullarina ragmen bu kadar pespaye bir havasi olmadigini anliyacaksiniz.
uzun zaman sonra yeom öne geçmis SmileSmile
basak sempatinle taraftar toplamisin bide yeom u öne geçirmisin hadi gözün aydin Biggrin Biggrin
basak bu gece jbgcular yok ortada kafana göre takil sonra fena yaparlar.cnm wsdeyim ben hala ne o yaaaaa.ayrica sey vardi ya i neydi he sey görmüstüm jbgnun altinda tabureli bi resim acayip ya neler geliyo insanlarin aklina tabure koy felan allah vergisi ugrasma.neyse konuyu söyle bagliyalim yasasin yeommmmmmm
pizkoz arkadasim özel mesaj atilsa anlaticamda ne oldugunu ama söyle anlatayim k-dramada da basligi var winter sonata diye harika bir ask dizisi adresinide istersen ordan verebiliriz zaten verilmisti sanirim.
piskoz yazdı:basak bu gece jbgcular yok ortada kafana göre takil sonra fena yaparlar.cnm wsdeyim ben hala ne o yaaaaa.ayrica sey vardi ya i neydi he sey görmüstüm jbgnun altinda tabureli bi resim acayip ya neler geliyo insanlarin aklina tabure koy felan allah vergisi ugrasma.neyse konuyu söyle bagliyalim yasasin yeommmmmmm

ya Piskoz sen beni hirslandirmaya mi çalisiyorsunBiggrin
ben lafimi söylerim çikarim cevap verirlerse veririrler vermezlerse kendileri bilir.ayrica burasi hür bir ortam istediklerini söyleyebilirler.ben herkese laf yetistiririm vaktim oldukça.Biggrin
Bir süreligine ileridesiniz ama bu uzun sürmeyecek...
Tekrarliyorum oylar JONG BO-GO ya arkadaslar....
Kim Sa Ran yazdı:
piskoz yazdı:basak bu gece jbgcular yok ortada kafana göre takil sonra fena yaparlar.cnm wsdeyim ben hala ne o yaaaaa.ayrica sey vardi ya i neydi he sey görmüstüm jbgnun altinda tabureli bi resim acayip ya neler geliyo insanlarin aklina tabure koy felan allah vergisi ugrasma.neyse konuyu söyle bagliyalim yasasin yeommmmmmm

ya Piskoz sen beni hirslandirmaya mi çalisiyorsunBiggrin
ben lafimi söylerim çikarim cevap verirlerse veririrler vermezlerse kendileri bilir.ayrica burasi hür bir ortam istediklerini söyleyebilirler.ben herkese laf yetistiririm vaktim oldukça.Biggrin

yok cnm niye hirslandiriyim ask olsun demeye kalmadi hilmi abi geldi zaten.............Smile))))))

'''''''gavsnia''''''cnm ilgin için sagol basak sagolsun orali olmadi.ya o adresin basindan neler geçti bende onu istiyodum iste bida yollarmisiniz lütfen su özel msj ayarina bakicam ben zaten
Jang Bo-go'nun saçlari ve genel olarak kiyafetleri pek uygun degildi.Ancak sanirim diziyi dikkatle izlemeyen arkadaslar bu yorumu yapiyor.Çünkü JBG bir köleydi.Birçok sikintilar ve mücadeleler geçirdi.Verdigi mücadelelerin sonucunu daha yeni aliyor.Su anda ki giysileri ve saçi da bence son derece uygun.Sonuçta eksilerden gelen,mücadele ile gelen birisi.Yeom Jang gibi '' sosyete korsani'' havasinda bir karakter degil.JBG gerçek bir kahraman...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi