yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
Kim Sa Ran yazdı:
estaka_choi yazdı:
estaka_choi yazdı:Burasi da tam bir tartisma ortami olmus yahu. Neyse...Bu oylama böyle basabas mi devam edecek hep?Oy vermeyen üyelerden rica ediyorum "OY VERIN".Elbette ki Jang Bo Go'ya.SmileBiggrinSmileBiggrinSmileAradaki farki bir an evvel kapatalim.
Kim Sa Ran yazdı:o zaman seni kirmiyor ve tartisma ortamimiza senide davet ediyoruz bir Bo go cu olarak.

Simdi ki konumuzda önceki konuya hitaben insanlari nasil yönlendiriyoruz olsun .yani arkadaslar hadi Yeoma Oy Verin veya benim ve katilimda bulunacaklarina inandigim diger Yeom cu arkadaslarimin çenesi çekmek isteyen varsa  Bo Goya Oy versin gibi.BiggrinBiggrinBiggrin
bu lafimda senin  lafinin devami niteliginde Sekil 1-B de bakarsin artik.BiggrinBiggrinBiggrin

Tartismaya katilirim tabi.Davetin için sagol da Sekil 1-B de bakarsin derken ne demek istedin anlayamadim.

senin yazinda siyahla belittigim kisima bakarsan anlarsin.Biggrin

Bu espriydi galiba neyse ben uzatmayayim en iyisi.
Hakkınızı helal edin. ~
Kim Sa Ran yazdı:ilkolarak ben bu dizinin tüm bölümlerini yaklasik 2 hafta önce hatim ettim nedenide Ebruya sordugum bir sorudan kaynaklanmisti ve sonrasida malum beni kim tutar dedim ve......

basakçim dizinin tüm bölümlerini bitirdin mi??
ozaman senin dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili düsüncelerini almak isterim özellikle son bölümlerde çok hos seyler oluyordu mesela o bölümlerde ben j.bogoya cidden hayran kalmistim çünkü yeomun içerisindeki o iyiligi disari çikaran tek insandi ona güvenen firsat veren kisiydi.. j.bogonun o bölümlerde sende olusturdugu duygulari çok merak ediyorum ayrica yeomda cidden o bölümlerde çok çok karizmaydi iyilik ve kötülük arasinda gidip geldigi o anlarda ben bitiyordum ona veeeee dizinin son bölümü ile ilgili tüm düsüncelerini almak istiyorum spoil verecek yorumlarin olacaksa özelden gönder ama mutlaka gönder olur mu canim SmileSmile
basakcim cnm sen nerelerdeydin yaw.arkadaslar kizmak yok dimi aramizda egleniyoruz sahsen ben o kadar sikici bi yerdeyimki tek eglencem internet (evime kavusana kadar) oyuzden basak yorumlarini bekliyorum.ya son bölüm fln demeyin ben üzülüyororum yok son bölüm fln duydumben devami çekiliyomus aaaaaaaa olmuyoki ama.bide bak bise duydum basak bi kelime tam seni özetliyo anlami sözle hasmini maglup etmek anlaminda burda hasimlik bi durum yok ama sirf sen mutlu ol diye ilerde o kelimeyi cümle içinde kulanicam
ebru_yeom yazdı:
Kim Sa Ran yazdı:ilkolarak ben bu dizinin tüm bölümlerini yaklasik 2 hafta önce hatim ettim nedenide Ebruya sordugum bir sorudan kaynaklanmisti ve sonrasida malum beni kim tutar dedim ve......

basakçim dizinin tüm bölümlerini bitirdin mi??
ozaman senin dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili düsüncelerini almak isterim özellikle son bölümlerde çok hos seyler oluyordu mesela o bölümlerde ben j.bogoya cidden hayran kalmistim çünkü yeomun içerisindeki o iyiligi disari çikaran tek insandi  ona güvenen firsat veren  kisiydi.. j.bogonun o bölümlerde sende olusturdugu duygulari çok merak ediyorum ayrica yeomda cidden o bölümlerde çok çok karizmaydi iyilik ve kötülük arasinda gidip geldigi  o anlarda ben bitiyordum ona veeeee dizinin son bölümü ile ilgili tüm düsüncelerini almak istiyorum spoil verecek yorumlarin olacaksa özelden gönder ama mutlaka gönder olur mu canim SmileSmile

sayende Ebru.BiggrinBiggrinBiggrin
hatirliyor musun ws  de sana birini sormustum bu kim diye sonrasida malum adam beni o kadar etkiledi ki hemen bölümleri ele geçirdim malum yerden.ws de oldugu gibi.BiggrinBiggrinBiggrin

fikirlerimi söylerim ama burada cidden olmaz sonra bayram yapar bo go cular filan onlara taviz veremem.istersen ws de söylerim istersen msn de seçim senindir.Smile

karizmatiklik konusunda da benim için Yeom 1 Baek Kyung 2 dir.adami ikizi sanmistim ya ne rezaletti degil miBiggrinBiggrinBiggrin

Bo go içinde diyorum ki kesin katliam çikacak bu sefer BiggrinBiggrinBiggrin
ilk önce saçlarina bakim yaptirsinda ondan sonra Denizlerin mi Karalarin mi Imparatoru olacak artik neyse öyle gelsin karsimizaBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Jang Bo-go (Bo go degil )...!!! (Israrli ve bilinçli bir sekilde yanlis yazmayalim)
piskoz yazdı:basakcim cnm sen nerelerdeydin yaw.arkadaslar kizmak yok dimi aramizda egleniyoruz sahsen ben o kadar sikici bi yerdeyimki tek eglencem internet (evime kavusana kadar) oyuzden basak yorumlarini bekliyorum.ya son bölüm fln demeyin ben üzülüyororum yok son bölüm fln duydumben devami çekiliyomus aaaaaaaa olmuyoki ama.bide bak bise duydum basak bi kelime tam seni özetliyo anlami sözle hasmini maglup etmek anlaminda burda hasimlik bi durum yok ama sirf sen mutlu ol diye ilerde o kelimeyi cümle içinde kulanicam

ilk olarak sana da merhaba arkadasim.ayrica ismini bilmedigimden Piskoz veya arkadasim diyecegim ismini ögrenene kadar haberin olsun.Biggrin

nerelerde oldugumu sormussun suan itibariyle Istanbul Türkiyedeyim.Biggrin
saka bir yana ders çalisiyordum su saate kadar belli araliklarla girip çikiyorum foruma o yüzden karsilasmiyor olabiliriz.Smile

özetmi istiyorsun arkadasim o zaman seni WS ye bekleriz orada daha rahatimda.Biggrin

Hasimla alakali lafida anlamadim biraz daha açarsan sevinirim.suan itibariyle sistemler tüm fonksiyon yetirdi de bende.

dedigim atasözüde sadece sakaydi alinacak birsey yoktu ortada zaten alinan bo go cuda olmadigindan ortada sende kafaya takma bence.ayrica benim mutlulugum bu forumda sizlerle birlikte olmaktan öteye geçebilir miBiggrinBiggrinBiggrin
kiday baksi yazdı:Jang Bo-go (Bo go degil )...!!! (Israrli ve bilinçli bir sekilde yanlis yazmayalim)

(nasil bo go degil) baska bir ismide mi var?
bak bu gecenin Hit haberide bu oldu iyi mi.BiggrinBiggrinBiggrin

saka bir yana uyarini dikkate alicam artik ama sizde Yeom a Yeum demeyin bir zahmetSmile
hilmi abi son nefesine kadar jbg heralde yav bune sevgi bu ne muhabbet aman allah bozmasin.hani jbg  yasam biçimi diyosun ya e malum yeumcuyuz kendimi kötü hissediyorum sanki kötülüge megilli flnmisim gibi jbgnunuda hatalari vaaaaaa.him cevabini duyar gibi oluyorum hatasiz kul olmaz fln bosuna bu çabalar koyu jbgcusun sen yeter bu kadar.olsun biz senin aramizda olmandan mutluyuz.
   basak o ws harneyse ben buluyim seni orda kafami dagitmam lazim sikildim ben.ders çalisiyosun heralde
kolay gelsin.neydi o yeumcuyuz sonuna kadar bi tanedir o be  varsin yankarakter olsun.......
cnm ws ne ya yapma bana boyle seyler ben daha ufacik küçücük bi.........
tabiki yeum jang demiycem sadece yeum yang diyecem
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Kim Sa Ran yazdı:sayende Ebru.BiggrinBiggrinBiggrin
hatirliyor musun ws  de sana birini sormustum bu kim diye sonrasida malum adam beni o kadar etkiledi ki hemen bölümleri ele geçirdim malum yerden.ws de oldugu gibi.BiggrinBiggrinBiggrin

fikirlerimi söylerim ama burada cidden olmaz sonra bayram yapar bo go cular filan onlara taviz veremem.istersen ws de söylerim istersen msn de seçim senindir.Smile

karizmatiklik konusunda da benim için Yeom 1 Baek Kyung 2 dir.adami ikizi sanmistim ya ne rezaletti degil miBiggrinBiggrinBiggrin

Bo go içinde diyorum ki kesin katliam çikacak bu sefer BiggrinBiggrinBiggrin
ilk önce saçlarina bakim yaptirsinda ondan sonra Denizlerin mi Karalarin mi Imparatoru olacak artik neyse öyle gelsin karsimizaBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

canim msn de anlatirsin bir ara w.s. tadada izlemeyenler var BiggrinBiggrin

sende vuruldun dimi baek kyunga ay çok tatli o yaa kesinlikle karizmatiklik konusunda yeom 1. baek kyung 2. sana anlattigim gibi degilmi yeom onda sanki kendini buldu SmileSmile

j.bogonun saçlari evet köle hallerinde cidden çok kötüydü ama simdiki hallerini begeniyorum ben(zaten sende resimler ekleyerek o büyük degisiklige dikkati çekmistin)pek bir sirin olmus bu hali ama yeomun yaninda tabiki sözü bile edilemez... yeomun saçlarida müthis yaa yani saçlarimi her sabah masayla düzeltiyorum yine onunkiler gibi olmuyoo BiggrinBiggrinBiggrin

son olarak oy kullanmayan arkadaslarim lütfen oy kullaninnnnn Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi