yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
piskoz yazdı:Hilal ya sende yeomcuydun demi ahhh cnm ya gel gel ne günlerdi ben yeomu ösleeedimmmm hominide alsa gelse ne güzel olar ama:icon_frown::icon_frown::icon_frown:

Süper ötesi bir sey olurdu ama nerde o günler SadSad
yeom_jang
iyilik tabiki daha güzel ama simdi kabul etmek lazim ki kötüler genelde daha yakisikli oluyolar xD
yanlis anlasilmasin 'genelde' diyorum bence yeum yang da basindaki kötü insanlar ve geçmisinden gelen bi kötülük aliskanligi diye tanimladigim (x sebeplerden böyleydi o bence iyiydi yani...(=
seo do yeong
<3
miss_liqueur
jang bo go ne yapsak ya adami türkiyeye getirsek 40 yilda bir film izledim sonu kötü bitti ya jang bo go sonunda ölüyor ölmemesi lazimdi.........D
Choi Sujong yazdı:
Vip-Jvc yazdı:Ben edacim..Happy0064 Diziyi birdaha birdaha izlemek hele o heyecan verici bölümleri,diyaloglari izlemek gerçekten çok güzel oluyor(videolardan izledigim kadariyla)Biggrin

Happy0064Happy0064Happy0064 ama videolardanda kendi sesleriyle mimikleriyle falan da duyuyoruz daha güzel oluyor seyretmesi her ne kadar kisa olsada...

Evet haklisiniz ya bu dizinin bir daha yayinlanmasi için bir sey yapilamaz mi_?Sad
haremsiz yazdı:
Choi Sujong yazdı:
Vip-Jvc yazdı:Ben edacim..Happy0064 Diziyi birdaha birdaha izlemek hele o heyecan verici bölümleri,diyaloglari izlemek gerçekten çok güzel oluyor(videolardan izledigim kadariyla)Biggrin

Happy0064Happy0064Happy0064 ama videolardanda kendi sesleriyle mimikleriyle falan da duyuyoruz daha güzel oluyor seyretmesi her ne kadar kisa olsada...

evt haklisiniz ya bu dizinin bir daha yayinlanmasi için bir sey yapilamaz mi_?Sad

Ne yazikki HAYIR....SadSadSad
Will u be there?
tabi ki de jangbogo'm benim
Anket bitmis ancak bir cevapta benden...
Yeum-Yang.....
fatih25 yazdı:Anket bitmis ancak bir cevapta benden...
Yeum-Yang.....

Happy0064Happy0064Happy0064
bir yeomdas daha hosgeldinSmile
Ben jang bo go. hatta yeomun neyini seviyosunuz anlamadim.Hain o! Jang Bo Go canim ya en güvendigi kisilerden yeom bey hançeri kalbine sapladi. Hem de kandirilarak. Kisiliksiz kim yanga inanandan ne beklenir bilmem. Neyse ya sonuçta adamin filmdeki rolü. Ama o yeom yangi oynayan oyuncu gerçekten çok basarili. Taktir ediyorum.Smile

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi