yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jae Hee Fan Club / Jae Hee Sevenler Kulübü
katiliyorum ama güzel bitti =)
Oo dizi çok saf ve gülünç hele babasinin onu dövmesiBiggrin
Neyse çok güzeldi..Güzel bitti
Merhaba arkadaslar. Beni de üye yapar misiniz?
[Resim: 334506e73b.gif]
Lee Jun Ki Fan Club
Jang Geun Suk Fan Club
Gong Yoo Fan Clup
SS501 Fan Clup
Jae Hee Fan Club

[Resim: 16c97r6.gif]
(11-07-2009, Saat: 13:28)jun ki yazdı: Merhaba arkadaslar. Beni de üye yapar misiniz?
Listedesiniz >_<
(11-07-2009, Saat: 13:28)jun ki yazdı: Merhaba arkadaslar. Beni de üye yapar misiniz?

Hosgeldin aramiza sayin Jae severSmile Jeamiz askerde biliyorsundur. Bunun için onu unutmadigimizi fanimizda yapacagimiz sevgi gösterilerimizle ispatlayacagizBiggrin
Bu arada hiç yabanci gelmiyorsun, tanidikmisin yoksaBiggrinBiggrinBiggrin
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
(11-07-2009, Saat: 23:55)ecegül yazdı:

Hosgeldin aramiza sayin Jae severSmile Jeamiz askerde biliyorsundur. Bunun için onu unutmadigimizi fanimizda yapacagimiz sevgi gösterilerimizle ispatlayacagizBiggrin
Bu arada hiç yabanci gelmiyorsun, tanidikmisin yoksaBiggrinBiggrinBiggrin

Tesekkür ederim Ecegül. Açikçasi Lee Jun Ki'yi çok sevmemden ötürü belki taniyor olabilirsin... Kim Bum hayrani olmandan dolayi da sen bana pek yabanci gelmedin Onay
[Resim: 334506e73b.gif]
Lee Jun Ki Fan Club
Jang Geun Suk Fan Club
Gong Yoo Fan Clup
SS501 Fan Clup
Jae Hee Fan Club

[Resim: 16c97r6.gif]
paylasimlariniz için sagolun ama ben bu oglani sevmedim Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
aramiza yeni gelmis arkadaslar hosgeldiniz bi kaç gündür yoktum o yüzden pek ilgilenemdim ama bundan sonra böyle bir sorun olmayacak umarim ^_^
bu arda dizi de bitti mutisti çok ama çok tatliydi hele o mimiklerini kulanisi^_^
(12-07-2009, Saat: 16:53)bof_beste yazdı: paylasimLariniz için saoLun ama ben bu ogLani sevmediM Biggrin

Sana nasil sevdirelim Jae'yi diye düsünüyorum. Buldum, Sassy Girlü bir izle sadece ilk bölümünü begenip begenmedigine o zaman karar verirsinSmile Gerçi sevmek içten gelen bir duygudur, birinin zorlamasiyla kimse kimseyi sevmez. benim ki latife ama
http://www.ezgidizi.com/asyadizi/categor...sassy-girl bu linkten izleyebilirsin. izledikten sonra yorumlarini bekliyorum bestecim
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
birkaç resim~~~~
[Resim: bvert.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi