yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izmir'de Bayramlasalim!
ah gelemiyorum ne yazik ki.. iyi eglencelerAglaelsalla
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Ablacim detayli anlatimin için çok sagol Smile Ev sahibemiz Opucuk
Bu arada +2 misafirim var (biri filiz önceden taniyorsunuz,digeriyle hep birlikte tanisicaz :img-hysterical: ) Ege Park deyince aklima farkli etkinliklerde geldi birden.Biggrin Yarini heycanla bekliyorum.
(17-11-2010, Saat: 16:50)éhl@ yazdı: Bu arada elif35.5 ne diye adini yazdirmadin listeye hiç yorum yok burada Ofkeli

Ablam gözüne gözlük al istersen ne mesajimi nede listede adimi görmüssün pes yani Dodgy Kizgin

Melisa tekrar görüsmek güzel olacak Atkilic Bakalim yarin nasil bir gün olacak Biggrin
Bana laf eden kisi nerde mesajin var listede adin yoktu ablayla inatlasma Kizgin
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
(18-11-2010, Saat: 18:15)éhl@ yazdı: Bana laf eden kisi nerde mesajin var listede adin yoktu ablayla inatlasma Kizgin

Listeye yazilsa veya yazilmasa ne fark eder Ofkeli her türlü geliyorum her ne kadar istemesende gelmemi Dodgy :img-bee:
Ben de geliyorum Smile

Çok güzel bir gündü herkese tesekkürler Smile
Çok güzel bir bulusma oldu Atkilic bowlingte Sinan'larin takimi nasil yendik ama :img-hysterical: Fotolari bekliyoruz Atkilic katilan herkese tesekkür ederiz Gozlukgulmek
Süper bir gündü. Çok güldüm gerçekten bugün. Kisaca özet geçeyim .Herkes tercihine göre yemek yedi. Maglum Kurban Bayrami oldugundan genellikle et harici olan seylere yöneldik çogumuz. Smile Iyice doyduktan sonra :img-hysterical: bowling oynamaya gittik. Aramizdada gayet dogal bir Koreli arkadasimiz vardi. (oldukça dogal Biggrin Türkçesi yok denecek kadar azdi ,ingilizce anlasmaya çalistik biz anlastikta o biz konusurken pek bisey anlayamamis) Biggrin Neyse sonra 2 gruba bölündük bizim grup yenildi . Oda bizim hizimizdan :img-hysterical: Önemli olan eglenmekti.(Gerçi grubumuz içindede Koreli arkadasimiz vardi masallah pek bilmiyorum dedi ama 2 katimiz kadar puan yapti. Biggrin ) Karsi ekibi tebrik ederim .Alkis (Oranin birinciside Melisaydi galiba) Yani misafirlerimizin sansi varmis. Smile Neyse bowlingten sonra tatlilarimizi yedik ,konustuk.Sonra sahilde biraz yürüdük ardindan dagildik. Bol bol fotograf çekindik. Insallah en kisa zamanda eklenir. Ben çok eglendim. Aslinda çok ayrintilar var ama benden bu kadar :img-hysterical:
Merak ettim fotolari bekliyorumSmile

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi