yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istekleriniz !
bende goong un dizi müzigini enstrümantal olarak istiyorum Happy0064

Yi San dizi müziklerinden Ending Title

TiLsimLi~ߣߣk yazdı:Yi San dizi müziklerinden Ending Title

Sarkinin sözlerini henüz bulamadim. Bulunca eklenebilir ancak.. Smile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
shingun yazdı:bende goong un dizi müzigini enstrümantal olarak istiyorum Happy0064

Goong un çogu müzigi eklendi. Index e bakabilirsin. Smile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
arkadaslar benimde bir istegim var ( The VInayerd Man ) in sarkisini bulabilrmisiniz ben bulamadim da Smile
[Resim: 10.gif]
yasocum yazdı:daisy filmindeki final sarkisini ekleyebilr misinz? ismini kimin sölediiginide eklerseniz sevinirim Smile
arkadasim bu filmin ost'si olan hey sarkisi var ama bir bozukluk yada sitede bir sorun var açilmiyor.yani dinleyemiyoru.
bu arada sevgili yöneticilerim szeynep ve ekibi bir bakabilirse sorun ne bende mutlu olurum.çünkü bu sarkiyi çok seviyorum.tesekkürler...
zeynep acilen a love o kill in ost sini istiyorum ne güzel bir sesi var kadinin ya.sarkida çok güzel bulabilirsen güzel olur tesekkürler.
DUYURU

Arkadaslar

Sarkilari yükledigimiz sitede bu aralar sorun var. Siteden upload yapamiyoruz. Baska bir site arayisi içindeyiz. Bu sorunu yakin zamanda halledecegiz. Siz isteklerinizi yazmaya devam edin. En kisa zamanda sarkilari ekleyecegiz.
Smile
epik high -fan sarikisini istiyorum Smile
İmza eni en fazla 400 olmalı.
prencess yazdı:zeynep acilen a love o kill in ost sini istiyorum ne güzel bir sesi var kadinin ya.sarkida çok güzel bulabilirsen güzel olur tesekkürler.

aslanh yazdı:epik high -fan sarikisini istiyorum Smile

Istediginiz sarkilari ekledim arkadaslar... Dinleyebilirsiniz...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi