yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstek Üzerine Gif Yapılır ^^
Icon_arrow 
(09-05-2013, Saat: 17:56)GamzeninAşkı yazdı: YDK: Blinkie'nin ne olduğunu bilmiyorum ne yazıkki. Sad

Han Hyo:Canım renksiz derken siyah beyaz mı? onu nasıl renklendirebiliriz bilmiyorum açıkcası psd ile dene diyeceğim ama işe yarayacağını sanmıyorum. :/
Tamam anladım.Smile
Bu arada sanırım blinkie hareketli yazı oluyor.Confused
[Resim: ZMXZGA.jpg]
(09-05-2013, Saat: 1:02)Asya_Prenses yazdı: Video linki (Linkler Youtube'den olsun lütfen) :http://www.youtube.com/watch?v=c8edJU1MXeo
Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler:38:46'dan 39:00' a
Gifin boyutu:Genisligi 100 olsun. ^^

İstediğin boyutu tam anlamadım ne yazık ki o yüzden kendim ayarladım başka boyut istersen söyle değiştireyim. Smile
Kızın olduğu kısmı isteyip istemediğini bilmediğim için iki şekilde de yaptım. Smile
[Resim: 18672016.gif]+[Resim: 59832226.gif]
(09-05-2013, Saat: 17:58)Han Hyo yazdı:
(09-05-2013, Saat: 17:56)GamzeninAşkı yazdı: YDK: Blinkie'nin ne olduğunu bilmiyorum ne yazıkki. Sad

Han Hyo:Canım renksiz derken siyah beyaz mı? onu nasıl renklendirebiliriz bilmiyorum açıkcası psd ile dene diyeceğim ama işe yarayacağını sanmıyorum. :/
Tamam anladım.Smile
Bu arada sanırım blinkie hareketli yazı oluyor.Confused

Smile O zaman bilmiyorum. Biggrin Ben zaten bir gif yapmayı bir de basit imza yapımını biliyorum o kadar. Biggrin
Imza boyutunda ayarlayabilir misin? ^^
(11-05-2013, Saat: 17:37)Asya_Prenses yazdı: Imza boyutunda ayarlayabilir misin? ^^

Yaptım. Smile

[Resim: 19240157.gif]
[Resim: 85716299.gif]
Cok tesekkurler.Kalp
Bana bu gifin videosunu bulup aynı saniyeleri imza boyutunda bir gif yapar mısın? Smile
Ben aradım ama bulamadım.Sad

(13-05-2013, Saat: 22:01)Han Hyo yazdı: Bana bu gifin videosunu bulup aynı saniyeleri imza boyutunda bir gif yapar mısın? Smile
Ben aradım ama bulamadım.Sad

Canım bunun için videoya gerek yok ki.Sadece boyutunu küçültmen gerek o kadar. İstediğin imza boyutunda yeni bir layer aç,boyutunu biraz küçültüp oraya sürükle ve kaydet. Smile
TamamBiggrin
Video linki : http://www.youtube.com/watch?v=f6WohqzS2oc
Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler: 1,26 - 1,31
Gifin boyutu: 500x300

Minwoo kısmını alacağımda. Biggrin Olmazsa imza boyutumuz. ^^ (350x100)
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi