yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstek Üzerine Gif Yapılır ^^
(15-04-2013, Saat: 19:27)Han Hyo yazdı:
iSTEK VAR Biggrin

Video linki (Linkler Youtube'den olsun lütfen) :Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler: 0:33-0:35, 0:50-0:51, 1:33-1:34 (Senden bu saniyeleri birleştirmeni istiyorum ama renklendirme olmasın.Geçişler yavaş olsun ve gife birde Han Hyo Seni Seviyorum yazarsan sevinirim.Biggrin ve yazı hemen gitmesin 3 saniye kalsın.Onay Yani görünsün bana yeter.
Gifin boyutu: İmza ve spoiler şeklinde iki tane olmasını istiyorum.Spoiler büyük olursa sevinirim.En uygun boyutu kendin ayarla.Şimdiden teşekkür ederimOnay
Ah ah. Biggrin Yaptım kendimce bir şeyler. Biggrin Umarım olmuştur sanmıyorum ama. Biggrin
[Resim: imzaz.gif]
[Resim: keyf.gif]
[Resim: keyh.gif]
Ben anca bu kadar yapabiliyorum.Kusura bakma canım. Smile
Heyy tam istediğim gibi yapmışsın.Kalp Yazı öyle de olur zaten ben de onu diyecektim sana.Smile
Bu arada kusur diye bir şey yok.Onay
[Resim: ZMXZGA.jpg]
(15-04-2013, Saat: 21:07)Han Hyo yazdı: Heyy tam istediğim gibi yapmışsın.Kalp Yazı öyle de olur zaten ben de onu diyecektim sana.Smile
Bu arada kusur diye bir şey yok.Onay

Gerçekten mi!! Biggrin Çok sevindim içim hiç rahat etmemişti çünkü. Smile Opucuk
Video linki (Linkler Youtube'den olsun lütfen) :Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler:1:55 ve 2:20 arası
Gifin boyutu:İmza boyutu olsun.Renklendirme olmazsa sevinirim.Üzerinde Boys Over Flowers yazsın.Onay
Teşekkür ederim.Bilmiş

(15-04-2013, Saat: 22:35)Park Ji Hyo yazdı: Video linki (Linkler Youtube'den olsun lütfen) :Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler:1:55 ve 2:20 arası
Gifin boyutu:İmza boyutu olsun.Renklendirme olmazsa sevinirim.Üzerinde Boys Over Flowers yazsın.Onay
Teşekkür ederim.Bilmiş

İsteğin hazır. Smile
[Resim: bof.gif]
Teşekkür ederimSmile

(15-04-2013, Saat: 23:12)Park Ji Hyo yazdı: Teşekkür ederimSmile

Rica ederim. Smile
Video linki (Linkler Youtube'den olsun lütfen): http://www.youtube.com/watch?v=FtnqY06mlCM
Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler: 6-28 ile 2,46-3,09 olduğu yerleri birleştirmeni rica ediyorum. Shy
Gifin boyutu: 100-200

Çok teşekkürler şimdiden. Biggrin
(15-04-2013, Saat: 23:23)merve d. yazdı: Video linki (Linkler Youtube'den olsun lütfen): http://www.youtube.com/watch?v=FtnqY06mlCM
Gif yapılmasını istediğiniz saniyeler: 6-28 ile 2,46-3,09 olduğu yerleri birleştirmeni rica ediyorum. Shy
Gifin boyutu: 100-200

Çok teşekkürler şimdiden. Biggrin

İsteğin canım. Biggrin
[Resim: ss501e.gif]
Çok teşekkür ederim. Süpersin. Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi