yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Io Adasi
Io Adası

[Resim: ioadasichongchunleete2.jpg]

Kategori: Edebiyat > Uzak Doğu Edebiyatı ve Başvuru Eserleri >
Yazar: Chong Chun Lee
Yayınevi : Everest Yayınları

Kore edebiyatının önemli kalemlerinden biri olan Chong Chun Lee, ilk yapıtından başlayarak tüm öykü ve romanlarında sanayileşmiş toplumun dışlanmış insanlarını, entelektüellerin varoluş konusundaki düşüncelerini ve bireylerin geleneksel duygularını analiz etmiştir. Tüm bunların arka planında hep Korenin geleneksel halk inançları ve dünyası vardır. Bu sayede yazarın eserleri, kendi döneminin gerçeklerini güçlü bir şekilde yansıtmaktadır. Chong Chun Lee'nin öykülerinin tipik özelliği, sürekli bir arayış içermeleridir. lo Adası, bu arayış öykülerine başlıca örnektir. Bu öykü, gerçekle ideal olan arasındaki çatışmayı yansıtması bakımından önemlidir. Kitapta yer alan dört öyküden biri olan Zalim Şehir,1978 yılında Korenin en prestijli ödülü I. Sang Edebiyat Ödülünü almıştır. Coğrafyası, kültürü, inançlari vb. pek çok bakımdan bizden farklı olan Koreyi ve Korelileri bu öykülerle çok daha yakından tanıma imkanı bulacaksınız.

(Arka Kapak)
Saraydaki Mücevher ~ Yi San ~ Se7en ~ Jumong
Denizler İmparatoru~Queen Seon Duk~Hallyu (Korean Wave) Fan Clubs

Paylasim için tesekkürler...
Bilgi için tesekkürler incitanesi.
KILIÇ İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL SENİN DEĞER VERDİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR
Harika bir paylasim olmus arkadasim, emegine saglik... ;)
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Sag olasin incitanem, güzel bir paylasim olmus, emegine saglik.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Tesekkürler.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Tanitim için tesekkür ederiz. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Güzel paylasim kitabin konusu, merak ettim.
Çok ilgi çekici bir kitaba benziyor. Türkiye'de bulunur mu acaba? Merak ettim. Paylasim için tesekkürler.
Bu degerli bilgileri bizlerle paylastigin için tesekkür ederiz...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi