yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Im Soo Jung Fan Club / Im Soo Jung Sevenler Kulübü
[Resim: photo5564.jpg]

Smile
[Resim: pegiimza.png]
süper resimler ablacim ellerine saglik kiz zaten çok tatli Opucuk
begenmene çok sevindim canim bunlarda yenileri.Opucuk
[Resim: photo5563.jpg]
(10-05-2009, Saat: 21:36)zbyd_sjs yazdı: affet beni Smile sakaydi o ya bencede ittifak kurmanin tam zamanidir artik yapma böyle bende sana zamani gelince destek olurum bugün bana yarin sana arkadasim canim benim Biggrin koreye çikartma yapicaz senide beklerizSmile ancak böyle yoksa otur otur bir yere varamiyoruz...Smile

çikartalim canim ama önce koredeki tüm kizlari çikartalim ardindan korea-fanstaki kizlar korede toplanalim ve koredeki begendigimiz erkekler bizi görünce çarpilsinlar ben artik So ji mi alip sizden bölünürüm siz ne yaparsaniz yapin Biggrin

ya buarada sojimin resimlerinide ekliyorsunuz birden görünce kalbim dayanmiyor kendi fanina girince hazirlikli giriyorum onu görmeye ama birden böyle resimlerini görünce kalbim duracak yapmayin bunu bana hele su MISA daki halini hiç göstermeyin Biggrin
(11-05-2009, Saat: 23:54)angelus2097 yazdı:
(10-05-2009, Saat: 21:36)zbyd_sjs yazdı:

çikartalim canim ama önce koredeki tüm kizlari çikartalim ardindan korea-fanstaki kizlar korede toplanalim ve koredeki begendigimiz erkekler bizi görünce çarpilsinlar ben artik So ji mi alip sizden bölünürüm siz ne yaparsaniz yapin Biggrin

ya buarada sojimin resimlerinide ekliyorsunuz birden görünce kalbim dayanmiyor kendi fanina girince hazirlikli giriyorum onu görmeye ama birden böyle resimlerini görünce kalbim duracak yapmayin bunu bana hele su MISA daki halini hiç göstermeyin Biggrin
ya bir gitsek onlarin o kokos sevgililerinden eser kalmiyacak ondan sonra bizleri görünce bu is tamam canim adamlarin bizden haberleri yok simdi onlara kizmakta istemiyorum göz görmüyor ki iste görseler bizi Biggrin zaten koreye gidip herkes kendi oppa sini bulunca sen sag ben selamet kimse kimseyi görmez artik BiggrinBiggrin hem resimleri görünce için gidiyormus sana bisi olmaz sen varya sen ben de severim so ji'yi senin gibi degil tabiki ben bile kötü oluyorum senide anliyorum ah ah BiggrinBiggrinya bizim bu isi tez elden halletmemiz farz oldu arkadaslarrrrSmile
Tüm Fanlar...x)
Now AnD fOreVeR...yOu aRe AlwayS gOnna Be My Love...
Gong Yoo...
(12-05-2009, Saat: 0:11)zbyd_sjs yazdı: ya bir gitsek onlarin o kokos sevgililerinden eser kalmiyacak ondan sonra bizleri görünce bu is tamam canim adamlarin bizden haberleri yok simdi onlara kizmakta istemiyorum göz görmüyor ki iste görseler bizi Biggrin zaten koreye gidip herkes kendi oppa sini bulunca sen sag ben selamet kimse kimseyi görmez artik BiggrinBiggrin hem resimleri görünce için gidiyormus sana bisi olmaz sen varya sen ben de severim so ji'yi senin gibi degil tabiki ben bile kötü oluyorum senide anliyorum ah ah BiggrinBiggrinya bizim bu isi tez elden halletmemiz farz oldu arkadaslarrrrSmile

Burayi gerkesiz yere Fazla Mesgul Ettik Tikla
[Resim: photo5565m.jpg]
Smile
resimlerde çok seker çikmis ellerine saglik ablacim Opucuk
begenmen sevindim insallah bunlarida begenirsin.Opucuk

[Resim: photo2873.jpg]
Smile
çok güzel ya bende en kisa zamanda göndericem yeni resimler Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi