yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Im Jong (Kang Ji Hoo 강우석)
[Resim: imj.jpg]
(09-02-2010, Saat: 1:44)Ho Min yazdı: [Resim: imj.jpg]

Iste o kisik bakislari (resimler için çok tesekkürler Ho Min )oy çok tatli ya

alnindaki bandin (adini bilmiyorum ) olayim hwarang ImjongKalpOpucuk
[Resim: 1408555g2il4dm404.gif]
God bless The Queen-------Boleyn girl

Allahim Nasil Bakislar Onlar Sarhos Bu Im Jong Bakarken Bizim Ekran Patlayacak Diye Korkuyorum Kalp
...

TVXQ5
çok tatli yaa bakislari...
Neden hep gözünün birini kisiyor Recebin tavugu hesabi Pisman çok tatli ama Smile

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

Diger hwaranglarin arasinda biraz pasif kaliyor.Ayrica kendi düsüncelerini de açikça söyleyemiyor.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(12-02-2010, Saat: 13:19)ei-chan yazdı:

Allahim Nasil Bakislar Onlar Sarhos Bu Im Jong Bakarken Bizim Ekran Patlayacak Diye Korkuyorum Kalp

Oys ayni Olga'm Happy0064 Kalp ben ekran patlayacak diye degilde agzim yirtilcak diye korkuyorum çünkü her Im Jong çiktiginda yüzümde aptal bir gülümseme beliriyor Biggrin Abaza haliyle agzimda beslik simit gibi açik tabi :img-hysterical: ah ah Sarhos :icon­­_redface:
Tek kelimeyle çok tatli çok sempatik seni küçükken balla mi yikadilar hwarang Imjong ne seker seysin sen yaOpucukOpucuk Hele bakislardan hiç bahsetmiyorum bile o güzel bakislari tarif edecek bir kelime bulamiyorumAglaelsallaYourock
[Resim: 1408555g2il4dm404.gif]
God bless The Queen-------Boleyn girl

paylasim için tesekkürler

(28-02-2010, Saat: 22:31)Narmo yazdı: Oys ayni Olga'm Happy0064 Kalp ben ekran patlayacak diye degilde agzim yirtilcak diye korkuyorum çünkü her Im Jong çiktiginda yüzümde aptal bir gülümseme beliriyor Abaza haliyle agzimda beslik simit gibi açik tabi :img-hysterical: ah ah Sarhos :icon­­_redface:

Ayni gülümseme bendede beliriyor neden acaba Abaza :img-hysterical: birde kisik bir sesle "ImJong'uu...m" diye uzayan bir ugultu Biggrin Sarhos
...

TVXQ5

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi