yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Im Ho Fan Club / Im Ho Sevenler Kulübü
Biliyorsunuz bizim tombis kralimiz geçtigimiz ay yani Mart ayinda evlendi. Esi bir mücevher tasarimcisi ve 1981 dogumlu Smile Umarim ömür boyu mutlu olur kralimiz Opucuk

[Resim: 2010021915192410011.jpg]

[Resim: 2010021915063721001.jpg]

[Resim: 2010021915063721002.jpg]

[Resim: 2010021915020810011.jpg]

[Resim: 2010021915202511121.jpg]
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Ay kiyamam ilk fotografta ne kadar seker Opucuk Ayrica evlenmis mi,ya demek bekarmis,tüh valla gitti gül gibi adam Biggrin Tugçe neden bastan söylemiyorsun ya :img-bee: Yanliz eside çok hos bir bayan,Im Ho'yuda havada kapmistir zaten Biggrin Sagol tatlim,sen olmasan çok cahil kalacagiz valla Opucuk
(13-04-2010, Saat: 17:59)ji-lee yazdı: Ay kiyamam ilk fotografta ne kadar seker Opucuk Ayrica evlenmis ni,ya demek bekarmis,tüh valla gitti gül gibi adam Biggrin Tugçe neden bastan söylemiyorsun ya :img-bee: Yanliz eside çok hos bir bayan,Im Ho'yuda havada kapmistir zaten Biggrin Sagol tatlim,sen olmasan çok cahil kalacagiz valla Opucuk

Evlendi evlendi Biggrin Kralimiz da gitti ya Biggrin Giden gidene Biggrin Enistelere dikkat edin :img-hysterical:
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3
Aglama Evlendimi Aglama Bebisim evlendi demek :img-cray:
Of valla haklisin canim,nedir bu çektigimiz hepsi yuvadan teker teker uçup gidiyor Biggrin Ay Allah korusun yani Byung'umu hiç veremem :img-bee: Zaten onunda niyeti yok Biggrin (Benim 18 yasima girmemi bekliyor ya :P Gozlukgulmek )
Yanliz ben hala o tek olarak ekledigin fotograftayim,ne kadar düsünceli ve seker ya Biggrin
Benide eklermisiniz lütfen.Allahrazi
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
(21-07-2010, Saat: 1:24)bigbang7 yazdı: Benide eklermisiniz lütfen.Allahrazi

Eklendin . Onay Sarhos

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Arkadaslar lütfen FOTOGRAF yerine RESIM yazmayin , daha baska hatalarda var ama en azindan eklediginiz, baktiginiz vb. seyler fotograf ise fotograf , resim ise resim yazin. ( Hos geldiniz/ Hos bulduk -Hosgeldiniz/Hosbulduk/Hosbuldum- Tesekkür ederim/Tesekkür ederiz -Tesekkürler/Tessekkürler/Tessekkür ederim- Bir sey/Hiçbir sey - Birsey/Hiçbirsey )
dD
Bende üye olabilirmiyim ?Biggrin
(05-08-2010, Saat: 10:42)lady young ae yazdı: Bende üye olabilirmiyim ?Biggrin

Aramiza hosgeldin Smile
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi