Henüz 2. bölümdeyim ama kalbim bu çekilen acilara nasil dayanacak bilemiyorum Misa dan sonra beni aglatan 2. dizi .

Simdilik müthis bir dram ilerleyen zamanlarda neler olacak çok merak ediyorum zaten Korede yapilan drama oylamasinda 1. sirada bu kadar çok sevilmesinde vardir bir hikmet. Ama uzun soluklu bir hüzün beni bekliyor gibi.
Dördüncü bölümdeki dövüs sahnesi müthisti iki kardes ölümüne sadece onlari yetistiren hirsiz bir adam için canlarini feda etmeye hazirlardi. Lee Geom un basina gelenler tam bir talihsizlikler zinciri canim ya gerçegide hatirlamaya basladi. Titi agacinin yanina geldiginde ailesinden özür dileyisi ve hala agliyorum diyisi içime isledi kiyamam ya bir insan bu kadar talihsiz olabilir mi?
Inanmiyorum.

Bu senarist çok acimasiz 7. bölümdeyim ve gözyaslarina boguldum burda .Off ya böylede olmaz ki tam birbirlerini bulmusken ablasiyla zavalli Geom acisini bile gizli yasamak zorunda. Su anda içimden çiglik atmak ve senaristin yakasindan tutmak istiyorum.
11.Bölümdeyim çeviriden dolayi biraz kafam karissada gerçekten izlenmeye deger harika bir film. Bu kral iyi birine benziyor ama neden halk onu istemiyormus. Birde bu yasak saray neyin nesi ve Geom un babasi bu komplonun tam neresinde anlayamadim açikçasi.

Le jun ki harika bir is çikartmis. Neden awards drama ödüllerinde 1 numarayi götürüyor anlasildi. Keske Hong gil donk la vakit kaybedecegime bunu izleseymisim. Gerçi sonunda ne olur bilemiyorum umarim harika bir son olur.