yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iljimae 일지매 (2008)
6. bölümü bitirdim bu dizide Lee Jun Ki nin oyunculuguna bayildim.OpucukOpucuk Dayanamayip 7. bölüme ingilizce alt yazili biraz baktim ve hapisanede bir sahnne var Hyung(jun ki) süperdi. Bir insan bu kadar tatli konusabilir mi insanin kalbinin içine alasi geliyor yani o kadar tatli.SmileSmile Umarim 7 .bölüm en kisa zamanda tr alt yazili eklenir.

7.bölüm gelmis hemen izlemeye basliyorum sanirim dizi bu bölümden sonra basliyor diyebilirim.
[Resim: 2474.jpg]

Bu diziyi çok duydum.Insallah izleme firsati bulurum.Gozlukgulmek
Tanitim için tesekkürler çok güzel bir dizi,iki günde diziyi izledim dayanamadim hemen bitirdim.
Smile Paylasimlariniz ve bilgileriniz içn tesekkürler. Smile
Henüz 2. bölümdeyim ama kalbim bu çekilen acilara nasil dayanacak bilemiyorum Misa dan sonra beni aglatan 2. dizi .Aglama Simdilik müthis bir dram ilerleyen zamanlarda neler olacak çok merak ediyorum zaten Korede yapilan drama oylamasinda 1. sirada bu kadar çok sevilmesinde vardir bir hikmet. Ama uzun soluklu bir hüzün beni bekliyor gibi.

Dördüncü bölümdeki dövüs sahnesi müthisti iki kardes ölümüne sadece onlari yetistiren hirsiz bir adam için canlarini feda etmeye hazirlardi. Lee Geom un basina gelenler tam bir talihsizlikler zinciri canim ya gerçegide hatirlamaya basladi. Titi agacinin yanina geldiginde ailesinden özür dileyisi ve hala agliyorum diyisi içime isledi kiyamam ya bir insan bu kadar talihsiz olabilir mi? Aglama

Inanmiyorum. Aglama Bu senarist çok acimasiz 7. bölümdeyim ve gözyaslarina boguldum burda .Off ya böylede olmaz ki tam birbirlerini bulmusken ablasiyla zavalli Geom acisini bile gizli yasamak zorunda. Su anda içimden çiglik atmak ve senaristin yakasindan tutmak istiyorum. Aglaelsalla

11.Bölümdeyim çeviriden dolayi biraz kafam karissada gerçekten izlenmeye deger harika bir film. Bu kral iyi birine benziyor ama neden halk onu istemiyormus. Birde bu yasak saray neyin nesi ve Geom un babasi bu komplonun tam neresinde anlayamadim açikçasi. Saklan Le jun ki harika bir is çikartmis. Neden awards drama ödüllerinde 1 numarayi götürüyor anlasildi. Keske Hong gil donk la vakit kaybedecegime bunu izleseymisim. Gerçi sonunda ne olur bilemiyorum umarim harika bir son olur. Smile
(29-07-2009, Saat: 2:20)angelus2097 yazdı: 11.Bölümdeyim çeviriden dolayi biraz kafam karissada gerçekten izlenmeye deger harika bir film bu kral iyi birine benziyor ama neden halk onu istemiyormus birde bu yasak saray neyin nesi ve geom un babasi bu komplonun tam neresinde anlayamadim açikçasi Saklan Le jun ki harika bir is çikartmis neden awards drama ödüllerinde 1 numarayi götürüyor anlasildi keske Hong gil donk la vakit kaybedecegime bunu izleseymisim gerçi sonunda ne olur bilemiyorum umarim harika bir son olur Smile

Dizinin son bölümünde çogu sey açikliga kavusuyor zaten. Kral aslinda iyi bir adam gibi Lee geom'u huzuruna kabul ediyor, halkini düsünüyor ama son bölümde taht sevdasi yüzünden neler yaptigi ortaya çikacak. Bol acili bölümler de bundan sonra basliyor ki bir final bölümü var ona hiç birsey diyemem zaten. Alkis
(29-07-2009, Saat: 13:58)nihan yazdı: dizinin son bölümünde çogu sey açikliga kavusuyor zaten. Evet kral aslinda iyi bi adam gibi lee geom'u huzuruna kabul ediyo, halkini düsünüyor ama son bölümde taht sevdasi yüzünden neler yaptigi ortaya çikacak.Bol acili bölümler de bundan sonra basliyor ki bi final bölümü var ona hiçbisey diyemem zaten. Alkis
Buna sevindim yoksa kafamda bir sürü soru isaretiyle birlikte filmin biteceginden korkuyordum esekkürler. 12. Bölüm çok güzeldi. Yongae miz bol bol dayak yedi ama olsun çok sirin canim ya. Opucuk 13.bölümün basida çok güzeldi. Küçük kiz yang soon la büyük ve deli kiz Bong Soon
kavga ederlerken yangsoon yongae benim kocam birak onun pesini dediya orasi çok komikti ama nereden bilebilirdim devaminda gözyaslarina bogulacagimi gerçekten senarist çok acimasiz. Aglama

Bu filmi izlerken bir sey daha ögrendim. Bir kelimeyle insanlarin kaderleri nasilda degisiyor. Sadece bir kelime hayatimizdaki hersey bu kadar pamuk ipligine mi bagli yasam yada ölüm hayati kelimelermi belirliyor. Bir insan ne olursa olsun nasil öz oglunun canina kiyabilir yada üvey bir baba nasil gözünü kirpmadan ölüme gidebilir. Bizde bir atasözü vardir :Besle kargayi oysun gözünü bu tabir biraz agir oldu ama adamcagizin ölümüne tam mutlulugu yakalamisken büyüttügü iki oglu sebep oldu. Gerçekten cani kadar sevdigi iki oglu ve onlar için hayatini feda etti. Diger yandan mevki bu kadar önemli mi bilmiyorum. Tek diyebilecegim aglamaktan helak oldum.Burda samimi anlamda hüngür hüngür agliyorum. Aglama 17. Bölümün ortasindayim ve su anda Soa dool lun yasindayim.
angelus yorumlarindan sonra daha da merak ettim diziyi demek hong gil'den bile güzel diyorsun..
Aslinda diziyi indirdim arsivde bekliyor. Hong gil'i de izlemistim konu olarak benzerlikler varmis dogru mu ?

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Evet Hong gil dong la kismen benziyor diyebilirim. Sonuçta saray dizisi ve komplolar var. Ama hong gildong tan daha kaliteli bir dizi bana göre. Simdi böyle konusmama hong gil donk taraftarlari üzülecek ama öyle gerçektende. Bu dizide hüzün ve komedi bir arada ince düsünülerek yürütülmüs. Hos bir senaryo ve egitici her ne kadar senariste sitem etsemde senaryonun hakkini verdigi bir gerçek. Daha sonuna gelmedim henüz 17. bölümdeyim ve umarim bu gün biter. Herkese izlemesini tavsiye edebilecegim özellikle aglamayi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film . Misadan sonra en çok agladigim yapim. Filmi daha nasil övecegim bilemiyorum. Biggrin Misadan sonra benim gözümde 2. siraya çikmayi basardi. Smile
Misadas sen garanti ediyorsan izleriz. Gozlukgulmek

Uzun zamandir aglatan bir dizi izleyemedim vallaha umarim ayni etkiyi bende de gösterir.

Yanliz suan tarihi dizilere ara verdim. Izledikten sonra artik yorumumu yaparim.

Sagolasin angeluscum.Opucuk

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi