yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iljimae 일지매 (2008)
Ben bu diziyi daha önce izlemistim. Çok begendim. Jun Ki yine süper is çikarmis. unki gerçekten çok yetenekli biri. Dizi hem çok komik hem de çok dramatik... Jun Ki'yi daha önce time Beetwen Of The Dog And Wolf ve My Girl'de izlemistim. Ayrica bir kaç filmini de izledim. Örnek Virgin Snow v.s.... Çok harikaydi.
(10-02-2009, Saat: 13:48)nur29 yazdı: Ben bu diziyi daha önce izlemistim...çok begendim. junki yine süper is çikarmis... junki gerçekten çok yetenekli biri...dizi hem çok komik hemde çok dramatik... junkiyi daha önce time beetwen of the dog and wolf ve my girl'de izlemistim... ayrica bir kaç filminide izledim... örnek virgin snow v.s.... çok harikaydi....

Zaten favori dizim time Between Dog And Wolf'tur.Nedense çok dramatik geldi bana gecem gündüzüm oldu o dizi..tabi Jun Ki'yi sevmemin nedeni de. Smile sonra Iljimae'yi izledim.Iljimae taa basindan insani içine çeken bi hikayeydi.Gerçi sonunda herkes gibi 2. sezonu olur mu diye düsündüm ama olmadi. Smile Artik Jun Ki'nin yeni yayinlanicak dramasi Unseen War'la idare edicez.Orda da söylenenlere göre modern Iljimae olarak karsimiza çikicak. Onay
Bende izleme listeme aldim bu diziyi. Biggrin Tesekkürler. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Paylasim için tessekkürler.

Izlememistim konusunu çok merak ediyordum tesekkürler sayenizde bilgim oldu . Smile
Izlemeye basladim. Gerçekten çok güzel bir dizi.Onay
[Resim: attachment.php?aid=2217]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

Hong Gil Dong'u bir bitireyim (belki)bu diziyi izleyebilirim.Biggrin
Abracadabra da irwojyeora..
Ben 1. bölümü izledim su an ikinci bölümdeyim zaten ilk gördügümden beri bu diziyi izlemek istemistim. Çok saglam bir dizi bence umarim Türkçe altyazisi yarida falan kalmaz.
[Resim: 2474.jpg]

Su ana kadar 3 bölümünü izledim ve bayildim su an geri kalan bölümlerini indiriyorum. Jun ki gerçekten de harika, dizi de tabi ^_^
Yorumlari okuyunca acaba diziyi bitirsem mi diye düsünmeye basladim.Smile

Emin degilim ama galiba ben diziyi 17 yada 18. bölümde birakmistim.

Oyuncular çok iyi(Lee Joon Ki basli basina zaten çok önemli bir faktörBiggrin )

Müzikler müthis(özelikle giris parçasi)

Aslinda özellikle ilk bölümler akici diyebilirim.
Ama maalesef dizide bir süre sonra mevzu ilerlemiyormus hissi içimi kapladi.Birseyler olacak gibi oluyor ama olmuyor.Tabi bilemiyorum belki bana öyle gelmistir.(bu arada reytingleri de fena degilmis aslinda)
Maalesef 7. bölümün alt yazisi henüz çikmadi heralde bir kaç gün içinde çikar bende sabirsizlikla bekliyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi