yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iKON (아이콘)
[Resim: y4bl.jpg]

『WIN TEAM B』 YG Family World Tour 2014 Teaser Movie
http://www.youtube.com/watch?v=QHRDtVRvrEA
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Yani tabi şimdi sevdiğim için bu durum beni rahatsız etmiyor ama bu çocukların konumu bi açıklanmalı. Biggrin Ben en başından beri böyle olacağını tahmin ediyordum Winner için de çok heyecanlıyım ama hayranların parayla oy almak gibi bi durumu dillendirmesi çok yanlış bence. Ben Winner'ı hep bir olarak gördüm Exo K-M gibi hiç de aralarında ayırt ettiğim bi özellikleri öne çıkmadı. Team A kazandıktan sonra Team B unutulmadı ki tabi ki onlarda bir şeyler yapacaktı turneye çıkıyorlar gayet normal. Bence herkes her iki grup için heyecanlanmalı.
시노시작
Elbetteki konumlari aciklanmali zira kargasa cikiyor. Biggrin
Olay aslen iki grubun kosullarinin esitsizligi tamam bende cikmalarini isterim ama YG as ve ust mertebeleri kesin olarak bellidir, bunun en buyuk ornegi stajerlere konulan davranis kisitlamalari ve hatta stajer binasinin bile ayri olmasi diyebilirim ben. Olayi alevlendiren Seung stajerken ve bilindigi gibi yarismada dereceye girdi, populer biri idi buna ragmen family konserine katilmadi, sadece o da degil bu gune kadar - bir yanlisim varsa duzeltin fakat - ben hic YG stajerini sahnede boyle gormedim yani normal sanatci duzeyinde. Olaya farkli bakiyorsun bunlar kardes gruplar bir grubun icinden alt gruplar degiller ki, birlikte bir calismalari olmadi ve rekabet etmeleri - yarismalari icin bir araya geldiler.
Para konusunu one surmede bir anlamda hakli olabilirler hatta bunu kullanabilirler. Biggrin Cunku bana bu program zaten asil amaci 11 uyeyi pazarlamakti ve iclerinden bir grubu halkin istegine gore cikis yaptirmak. Ayni pazar teknigi ne istersen onun paraini verip alirsin. Mide bulandirici ama gercek, butun piyasa boyle. Ama bir gercek var abi YG bunu cok iyi kullaniyor. Biggrin Simdide onlara ucretli sms atip cikislarini goremeyince insanla tabiki bunu one surer bu gayet dogal bence. Biggrin
Winner yakinda cikis yapacak zannedersem ve eski aciklamalara dayanirsak - ki YG'ye guven olmaz ama - Team B grup uyelerinde degisiklige gidilmeden bu yilin sonlarina dogru cikis yapar abi. Onay Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Tabi ki bir grup hiç bir zaman olmazlar ama dediğin gibi olayın aslı bence böyle bir salaklık yapacaktıysan Win' i neden yaptın, ee tabi sende cevabını verdin para için. Biggrin

Ama ben bir yerde de şöyle düşünüyorum eğer işin içinde para olsaydı bence zaten Team B kazanırdı. Ya da eğer sizin söylediğiniz yada düşündüğünüz gibi Team A'nın kazanılması sağlandıysa daha rezil bir durum çünkü bundan şu anlam çıkıyor, bu çocuklardan bişey çıkmaz Team B zaten sevildi yetenekliler de herşekilde pazarlarım Team A kazansında sempati kazanırlar böyleyce 2 grubuda israf etmeden çıkarırım. :d
시노시작
YG Family Tour

[Resim: hiwi.jpg]

[Resim: fqis.jpg]

[Resim: 9rg9.jpg]

[Resim: clt1.jpg]
시노시작
[Resim: p47y.jpg]

[Resim: 0g55k.jpg]

[Resim: q70u.jpg]

[Resim: 0pgr.jpg]
시노시작