yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If Your Favorite Korean Artist Come to the Door... What Would You Do?
sok olurdum herhalde sonra annem gelirdi kim bu çan çin çon derdii (annem çekiklere öyle derde ) BiggrinBiggrin
SS501 Forever ~ Kim Kyu Jong ♥
[Resim: gtes.png]
bende sok olurdum ama sanirim kalp krizinden tam orada öbür tarafa ....( tabii bu hyun woo ve seung ho için geçerliBiggrin)

ben Lee Min Ho'yu görür görmez tas kesilir bön bön yüzüne bakar sonra da kollarina dogru bayilirdim galiba ayilinca onun yüzünü görünce tekrar bayilirdim ama ayilinca kalk gidelim dese arkama bile bakmadan giderim
keske bu hayalle kalmasa ne güzel olurdu off offf
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Sarilirdim Biggrin
Agzim açik saf saf bakardim önce tabii Biggrin
Sonrada "jeong'um!!!!" diye bagirirdim bütün sehir yikilirdi Biggrin
Ay mutl uoldum simdi böyle düsününce Pisman Sarhos
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Heechul'u yada JaeJoongu gormeyi dusunmek bile heyecanlandiriyor Biggrin Kapimda gorsem dilim tutulur sevincten aglarim kesin sonra bavulumu toplar giderim Biggrin aah keske oyle bisey olsa, bizi ugrastirmadan onlar gelse.. Biggrin Pisman
Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever.
~~

♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥
höaa seklinde bi tepki yaparim heralde Biggrin sonra sessizcene bavulumu toplar kaçarim onla. ah jang ulan gel kapima Sarhos krallar gibi yasatirim seni japonlarin yaptigi doner kebapdan ne olur ben sana hakikisini yedirtcem Biggrin
kafayi yedigimi ve psikolojimin bozuldugunu düsünürüm kapiyi kapatarim sonra geri açtigimda bayilirim ben ayildiktan sonra arkadasimi arar ve olanlari anlatirim sonra bavulumu hazirlarim arkadasim gelince beraber seul e [ne güzel ancak rüyamda görürüm]
ben ise düsüp bayilirdim sonra biraz içeri buyurur ona birseyler ikram ederim ve hemen bavulumu hazirlar ve ver elini güney kore yapardim beraber
bir dakika der sarilir annemleri cagiririm alin size bu kapak olsun derim BiggrinBiggrin tabi kibar sekil hehe Biggrin sonrada annecim sonra gorusuruz unutmayin beni derim Biggrin yada gidebilirmiyim nolurr derim Biggrin sonra hazirlanir giderim Biggrin tabi yuzumdeki ifadeaynen boyle BiggrinBiggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
(13-02-2010, Saat: 2:20)nurcak yazdı: bir dakika der sarilir annemleri cagiririm alin size bu kapak olsun derim BiggrinBiggrin kibar sekil hehe Biggrin sonrada annecim sonra gorusuruz unutmayin beni derim Biggrin yada gidebilirmiyim nolurr derim Biggrin iceri buyur ederim.. demli cay'dan sonra hazirlanir giderim Biggrin tabi yuzumdeki ifade aynen boyle BiggrinBiggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi