yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If Your Favorite Korean Artist Come to the Door... What Would You Do?
Rüyamda gördüm dün Geliyordu zaten Biggrin
Neyse anlatiyim :
Onu eve alirdim,onunla ilgili albümlerimi bilgilerimi vs. ona gösterirdim.Sonra ona Türk yemekleri hazirlardim ellerimle SmileOnu aksam kalmasi için ikna ederdim o da beni kiramayip kalirdi onla her dakika fotograf çekerdim Biggrin Sonra o uyurdu ,uyanirdi onu sabah yürüyüsüne götürürdüm Biggringeldigimizde annem kahvaltiyi hazirlamis olurdu Smile oturup kahvalti yapardik.Smile ondan sonra ona Istanbul'u gezdirirdim ...Daha bir dürü sey var ama sigmaz buraya Biggrin....Birde ayrica kapinin önünde onu ilk gördügümde hemn ona sarilirdim :atkilinc:

Bu anlatiklarim Joo Ji Hoon için geçerlidir !!! Onay
(03-01-2010, Saat: 21:54)SaHaRa yazdı: Ooo Hos geldin buyur bi çay kahve yapiyim sen içerken bende hazirlanirim der vin içeri 15 dk sonra elimde valizler haydiii Kore yolculugu baslasin Biggrin hayal degilmi kaarrdesim hazir gelmisken Goong Yoo gelsin bari bide madem götürdü artik ayaginin bagiyim laf söz olmasin ayni evde yani nikah lazim dügünde isterim 6 da çocuk oyunculuktan aldigi paranin %50'si Yok daha neler BiggrinBiggrinBiggrin

Mesaja bayildim ya ben de kim hyun joong ya da Joo Ji Hoon için aynisini düsünüyorum
(hayal bu ya)
ama 6 çocuk çok 2 iyi
para dert degil ben istemeden bosanmayacagina dair bir imza yeter
There is still hope!!!
sevinçten kollarina bayilirdim herhalde Biggrin saka bir tarafa çok güzel olurdu ya ah ah jang geun suk bir gelse öok süper olurdu ya Onay
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Kapima gelirse galiba heyecandan kapiyi yüzüne kapatirdim.Evin içinde çiglik ata ata kosardim.Sonra kapiyi kapattigimi hatirlayip kapiyi açar ve içeri davet ederdim (o zamana kadar bayilmadiysam ve o, yüzüne kapattigimda gitmediyse Biggrin).
heyecandan delirirdim galibaSmileSmile
song ik gook kapima gelse sevinçten o an dona kalirdim herhalde daha sonra da onu içeri alirdim tabi song beni deli sanmazsa.

5 dakika donup kalirdim sonra boynuna sarilir içeri davet ederdim Biggrin
çok sasirir dona kalirdim heralde
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
önce bayilir ayilinca bavulla falan vakit kaybetmez hemen onla koreye kaçardim(kalirsam annemler asla gitmeme izin vermez çünki)
Ben kessin dünya ile olan baglantilarimi kaybederdim. Sarhos

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi