yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If Your Favorite Korean Artist Come to the Door... What Would You Do?
kapimda görcem önce 2 3 dk ka sok süresi sonra kapiyi kapatirim ver elini derim doru koreye kimin haberi olcak gizli gizli nasi olsa annemler inanmiyo zaten koreye gitceme bide bakarlar kiz ortada yok gidince anca inanirlarBiggrinBiggrinBiggrin
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
muhtemelen sok geçirirdim Saskin
Sak diye düsüp bayilirim herhalde Biggrin Saskin Sarhos
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're S♡NE ♥

herhalde o zaman tepkisiz kalirdim ve bir müddet sonrada bayilirdim gibime geliyorSmile
ama geliyorsada bir haber versin canim demiSmile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
he he ben bunu daha önce düsünmüstüm Biggrin acaba gong burda olsa ne yaparim diye Biggrin düsündügümde ilk yapmak istedigim sey çiglik atmakti ve bayilicak gibi olmustum heralde ilk isism çiglik atmak olur sonrada bayilirimBiggrinBiggrin
Ben gerçekten heyecanlandigimda bir kaç kez sesim kisilmisti heralde yine sesim kisilir çiglik falan atmaya çalisirim ama ses gittigi için ancak deli gibi gözükürüm sakinlesip sesim geldiginde de siritmaktan agzimi hiç kapatmam heralde bir de sürekli gülerim (klasik hallerim..)=)=)

konu çok güzel ellerinize saglik ah ah gerçek olsa keske ama ....

ayrica en kötü ihtimallede soka veya krize girerim ( valla saka falan ama olma ihtimali var ben kendimden böyle birsey beklerim )
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
boynuna atlardim sonra içeri davet ederim

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Valla o ani yasamam lazimSarhos..Ama bir dakika,galiba bayilirdim..SarhosBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

Se7en'm benim kapima gelse hiçbirseyi düsünmezdim,hemen boynuna atlardim.Sonra bavulu toplar birlikte Kore'ye giderdik... Tabii ki bu yalnizca bir hayal. Keske böyle birsey olsa bile diyemeyecegim bu yüzden Biggrin Konu için tesekkürler.
Ben hemen sarilir bir dahada birakmazdim Smile) Ama nerde o günler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi