yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If Your Favorite Korean Artist Come to the Door... What Would You Do?
En sevdigim koreli ünlü Jin Jin Hee kapima gelse ve bana Kore'ye gidiyoruz dese ben sak diye düsüp bayilirdim herhaldeBiggrin

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
"Ben de tam çay demliyordum" der içeri alirdim. Biggrin

(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol Behramoğlu)
mistik bir gece yasatirdim konuguma
papatya çayimin yanina orkide tütsüsü yakar ve ney üflerdim
etkilenmemesi mümkün degil..Smile
kalp spazmi geçirirdim Sarhos Biggrin
O an ne yaparim bilmem azim açik kalir öylece durarim artik...^dur bekle çantami toplayip geliyorum senle Koreye^derim.Biggrin.Biggrin..
kapimami gelsee inanin bu soru bile beni sasirtip heyecanlandirmaya yetti.......önce bunun bi hayal oldugunu düsünüp gözlerimi ovalarim sonrada ona biseyler sorarim gerçek oldugun idrak ettigimdede hemen boynuna atilirim .............suanli bunlari söyleybilirim o gelince farkli tepkilerde verebilirim ama bunu suanlik kestiremiyorum
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
onlar kapima gelse birlikte hastaneye giderdik herhalde cünkü gördügüm gibi kalp krizi geciriririm büyük bir ihtimal...Biggrin
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡

Twitter
rüya gördügümü zannederdim
Kim Jeong Hoon Fan Kulübü
anime fan
dυšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη ¢ℓυв
Dae Jang Geum Fan Clup
ilk rüya gördügü zannederdim sonra gözlerimi ovusturupta rüya olmadigini anlayinca boynuna atlar bir dahada hiç birakmazdim
=)[/u]
ayy keske yaa Se7eN seni bir an önce kapimda görmek istiyorum all götür beni koreyee beraber herhangibir konserinde sarki sölerizz nede olsa bazi sarkilarini ezbere biliyorumm...bak simdiden heyecenlandimmm SmileBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi