yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Would Create a Music Group, How Would You Create?
Ben grup kursaydim .Biggrin 3kiz ve 3 erkekten olusan bir grup kurardim ve grubumda da Jaz ve Pop ve Klasik müzik yapardim ama süper olmali yani. BiggrinSüper eglenceli sarkilar. Biggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Bnim grubum ;
1)5 kisiden olusurdu.
2)5ide kiz olurdu.
3)Grubun adi (DBSK(Dogunun yükselen 5 tanrisi))gibi Türkiye'nin yükselen 5 yildizi olurdu ingilizcesi tabiki. Biggrin
4)Benim adim yine Betül olurdu.
5)Tabiki de Yunho'm gibi lider olurdum, liderligi yapabilecek güçte olduguma inaniyorum.Smile
Biggrin Ilginiz için tesekkürler...
=)OpucukOpucukOnayOnay
Kiz-erkek karisik olurdu.
4 erkek 2 kiz.
Isme beraber karar verirdik.
Benim ismim ayni olurdu, çünkü ismim yabanci ya da Hoonur.
Rock yapmak isterdim.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

4 yada 5 kisi olurdu.
Hepsi kiz olurdu.
Ana vokal ve lider olurdum. Smile (kendimden baskasina tahammülüm yoktur.) Biggrin
Grubun adi çok güzel,havali ve orjinal olurdu. (ama ne olurdu ?)
Grup üyeleri : BENIN(ana vokal,lider,gtar Biggrin),MEL(bateri,, back vocal),SINA(gitar,rap),MEI (gitar,back vocal) ve tarzimiz yukardan anlasilacagi gibi rock olurdu bizi rockin kraliçeleri olarak çagirirlardi. Biggrin Biggrin
7 kisilik bir müzik grubu kurardim.Hepsi kiz olurdu ve liderleri ben olurdum, ismimize gelince bilmiyorum ortaklasa bir yol bulunur.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Biz bunu arkadasimla uzun uzun düsünmüstük , bu yüzden pek zor olmayacak bu soru benim için. Biggrin
1)2 kisi olacagiz. Ben ve arkadasim. Ama karsimiza gruba alabilecegimiz birileri çikarsa neden olmasin. Biggrin
2)Ikimizde kiziz.
3)Grubun ismi 7th Blue World. Hikayesi var ama bunun. Bu hayalleri kurdugumuz gün 7 Mart'ti. Shinee'nin world sarkisina takilip kalmistik 30 kere dinlemisizdir, abartmiyorum.Smile Blue'da; mavi ikimizin en sevdigi renk o yüzden koyduk , bi de 7th World yazinca baska seyler çikiyo internette bulasmayalim dedik. Biggrin
4)Benim Soo Min , onunda Sun Hee. Bu isimleri seviyoruz ama kendi isimlerimizde olabilir.
5)Ben liderligi üstlenemem heralde, o yüzden lider arkadasim olur ki zaten 2 kisilik bi grubun lideri olmak o kadarda zor olmazdi neyse. Biggrin Ikimizde ana vokal olurduk zaten, 2 kisicigiz. Rapper olabilirdim sanirim.
Herseyi de planlamisiz masallah. Biggrin Ama olsun, bi çin atasözü var , biyoloji hocamiz söylemisti, çok sevmistim; "Hayallerinizi kovmayin çünkü onlar gittiler mi siz kalirsiniz belki, fakat yasamiyorsunuz demektir."
So close no matter how far
내 사랑하는 친구 ♥

Ümit öylece kaldı da ümide değeni söyle kim aldı?
5 kisiden olusurdu.
Grubum kizlardan olusurdu.
Grubun ismi .................
Benim adim Ashley olurdu. Biggrin Digerlerini bilemem. Biggrin
Grupta lider olmak isterdim.
Tarzimizda rock veya rap olurdu.
1) Grubun kaç kisiden olusurdu?
- Grup 5 kisi olurdu.
2) Grubun kiz ya da erkeklerden mi olusurdu?
- Tümü kiz olurdu.
3) Grubunun ismi ne olurdu?
- ..
4) Grubun üyelerinin ismi ne olurdu?
- ..
5) Grupta hangi konumda olmak isterdin?( lider,vocal,rapper)
- Lider,Ana vokal,Rapper.
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Grubum dört kisiden olusurdu. Grubum kizlardan olusurdu, tek erkek ben olurdum. Grubumun ismi Çiglikçilar olurdu. Üyelerinin ismi fark etmez. Sanirim ,rapper olurdu.
~ SNSD Fan Klup ~

[Resim: 2jadrmo.png]
[Resim: idu7uh.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi